Arga snickaren...

Barnen sover och Göran är på bandy, Casper sover hos Tony i natt. jag har kikat på Arga snickaren och jag vill också att de ska komma hit och fixa, tänk vilken dröm! Men det finns ju många fler om har det värre än oss så jag tror att våran chans är noll.

Hostar gör jag fortfarande, ska ta och dricka mer vatten, det är det bästa för att det ska bli bra. Nu kommer Göran hem, ska väl kanske fixa lite fika, te och rostat bröd!

I morgon är det kyrkis och eftersom det är lov så blir vi minst två barn till från denna familjen! Tror att det kommer att vara många där i morgon, men det är ju jätte roligt!

Den här veckan har inte alls gått lika snabbt som veckorna brukar gå men det kan ju vara bra att det känns så nu när det är lov! dagarna går ganska så sakta också, hade tänkt att vi skulle gå ut och få i oss lite friskluft idag också men det blev inte av...

Med kissen går det bättre och bättre också, han är lite tuffare, hundarna är nyfikna och vet inte riktigt hur de ska bära sig åt...
Kissen har inget namn ännu, så han får kallas kissen eller katten, han hjälpte mig i alla fall att knappa på tangenterna tidigare i kväll och det tyckte han nog var roligare än vad jag tyckte ;0)

Tack för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus