En ganska vanlig lördag!

Kallt ute, eldar inne, barnen leker, ritar slåss, bråkar och skrattar om vart annat, Casper kom nyss hem efter en natt hos farmor och han är rastlös... har ringt kompis men den ena skulle bort och den andra får han inte tag på... han vill sitta vid datorn och går omkring som en katt kring het gröt... "Men hitta på någonting!!" sa jag åt honom!
Göran har åkt till Svensta för att kika när klubben har folkracetävling, ingen vanlig tävling utan mest på kul bara, han skulle inte bli hela dagen sa han men vi får väl se;0)

Själv ska jag försöka hinna med lite småsaker idag, men avvaktar tills det är dags för Hilma att gå ut och sova, Melvin är också trött idag då han kanske får en sovtur han också på förmiddagen!?
Ja som sagt lite småsaker hoppas jag på att få gjorda men tänker inte stressa utan ta det i min egen takt!

Melvin springer omkring med en sked och låtsas att det är en kniv/värd, han är helt inne på Pippi hela dagarna, han har frågat efter att få se en av filmerna flera gånger redan idag men jag har sagt nej, han måste ju kunna hitta på något annat! ja och det resulterar i att han leker att han är sjörövare ed en sked som kniv!!
När Casper och Jonna var mindre hade de svärd som var mjuka, trodde att vi kanske hade kvar dessa, Göran var ut i lagårn och kikade men det verkar som vi slänt dem... annars hade det ju varit perfekt!!! Men snart är det jul och det verkar som att det blir ganska så lätt att hitta klapp till honom i år!
Meja hon önskar sig en tvättmaskin och inget annat!!! Ska ta och fråga de andra barnen också och skriva någon sorts önskelista, kanske ska publicera den även här!!

Nu gjorde Melvin och Hilma en vurp i hundbädden så de gråter båda två, dags för sovning nu då kanske!!

Klockan på ugnen piper,Jonna har ställt den på 10 minuter, hon skrek till Casper utan anledning för att han frågade en sak och då fick hon sängarrest i 10 minuter!!

På återseende!!

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Jadu, varför de ska plocka bort? Vet inte -men jag platsade ju inte in där så kanske därför...

Återstår att se om jag ens får tshirten jag vann förut...

2010-10-09 @ 10:57:56
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus