En lördag...

Har varit en ganska ok dag, rastlösa barn, Jonna har provocerat en aning men det är ju i sin ordning. Melvin har kissat på sig ett antal gånger, bajsat på sig och varit trött. Både Hilmas och Melvins förkylning verkar bättre, Hilma har varit på rätt så bra humör!

Jag har hjälpt meja att bygga pussel, klippt William, stickat, vikt tvätt och tvättat. Meja kräktes i soffan efter frukosten när de satt och åt lördagsgodis, anledningen var att hon fick en godis på tvären halsen, den utlösande faktorn!

Melvin har tjatat om Pippi och har kikat på Pippi och tjatat lite mer! Sen ville han se Shrek men då spelade Casper tv-spel och sen blev det bortglömt...

Casper har strosat omkring, försökt göra något åt sin rastlöshet, byggt lego och spelat ett tv-spel som han i vanliga fall inte spelar och oj vilket tålamod han inte har, han är ju värre än jag... jag spelade samma spel en sväng i torsdags innan jag hämtade Meja på dagis.. jag dog massor men varken grinade eller svor!

Just nu känner jag mig trött och mysig, ja typ som jag bara vill mysa ner mig i soffan eller sängen och mysa... har suttit i soffan och försökt kika på film och det går bra tills första reklamen, då blir jag så trött för det blir så tråkigt och sen kan jag knappt hålla mig vaken och sen är det reklam igen...

Bakade lite innan eller samtidigt som vi lagade middag, sockerkaka och kladdkaka... har smakat lite på båda och de blev inte som jag tänkt mig men ändå ätbara!
Tog en promenad med vovvarna strax innan 19.00 och var tillbaka strax efter 19.00, mer exakt var jag borta 10 minuter innan 19.00 och 10 minuter efter 19.00 ;0)

Barnen fick vara vakna lite längre ikväll trots att de var trötta, nattade Melvin och Hilma först, sen meja och sist Jonna och Casper..

I morgon bär det av till stora staden Östersund, ska åka dit utan barn och bara vara, äta mat och gå på "Småstadsliv", i sällskap med Robert och Angelica. Åker in tidigt eller på förmiddagen i alla fall så vi får några barnfria timmar extra, så vi bara kan strosa runt i de affärer som är öppna en söndag och bara vara!
Mamma ska passa 3 + en hund, Susanne 2 och Maria en hund.
Ska för övrigt försöka göra av med så lite pengar som möjligt eftersom vi inte fått alla pengar än, vet inte hur mycket vi får och så har vi ju inte betalat räkningarna än... men det löser sig nog, mer troligt om vi är sparsamma!!!

Nu ska jag tjuva några chips av Göran innan jag ska sova, borde verkligen sova redan nu men det känns inte motiverat..
Filmen jag började kika på heter "Juno" och handlar om en 16 årig flicka/tjej som blir gravid, behåller barnet och ska adoptera bort det, har sett den förut men jag gillar den... För tänk när jag var 16 år, då var jag också gravid men jag varken gjorde abort eller adopterade bort utan har en underbar son som heter Casper! Tänkte på det förut att kanske vi har för många barn!? men jag ångrar ingen av dem för de är alla så speciella individer!!! Men tänk det blir ju alla barn och bara för det kan man ju inte skaffa 10 stycken eller mer.... eller kan man??? Vem bestämmer egentligen hur många barn man sa eller bör ha? När känner man STOPP??? Tänk om man alltid vill ha flera??? Kanske vi stannar när 6:e kommit ut och har några års uppehåll och sen får flera!? Skulle så gärna vilja ha tvillingar, har även drömt att jag fått det men jag är nästan säker på att den dagen Tina får barn så kommer hon få tvillingar!!! men jag kan ju ha fel! Med tiden får vi se!

Melvin och Hilma vaknade nyss, la ner dem igen, får se om de somnar om... bäst jag slutar nu ifall de inte vill somna...

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Man känner nog när det räcker att det räcker. Tills dess är det bara att köra!

2010-10-24 @ 21:30:11
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Kimsan

Ja jag tror det jag också!!!

2010-10-25 @ 00:49:19
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus