Negerbollar!!!

Göran gjorde det mesta av middagen idag, jag stekte bara köttfärsen och dukade lite, tacos blev det som sagt!! Sen tog jag reda på disken efteråt, tredje maskinen med disk för idag, men det var ju mest för att det var gårdagens disk också!!

Efter middagen gjorde jag lite NEGERBOLLAR!!! får man säga så i dagens Sverige???? barnen får ju inte ens ha tröjor med svenska flaggan på sig på skolan... men troligtvis gör det ingenting om man har typ Greklands flagga!!! Jag tycker det börjar bli alltför knasigt det där, vad man än säger och gör så är man rasist idag... men om jag talar för mig själv så menar jag inget illa när jag säger NEGER eller om jag bär Sveriges flagga på ett klädesplagg....
Jaja, nog om det...

Barnen fick äta bollarna lite senare, jag gjorde små bollar tll M&M och större till J&C, men det var bara Melvin och Casper som åt upp sina, Casper tyckte det blev för mäktigt mer bara 3 st!!! Melvin åt upp Mejas också, Jonna åt bara en sen var det nog för henne... Hilma fick smaka lite och hon gillade dem som bara den!!!

Välling fick de också, vet ju aldrig om de är hungriga även om det inte var så länge sen vi åt men idag så var det bara Meja som åt upp vällingen, Melvin rörde knappt sin och Hilma åt ungefär hälften...

J&C är fortfarande uppe, Göran sitter med dem i soffan och kikar på något bilprogram skulle tro att det är Top Gear, brukar vara det han kikar på när det är lördag, J&C har kikat på Bert!!

Ja de där småsakerna som jag hade tänkt hinna idag då... han jag med dem!? Jag märkte lite kläder som var tvättade, lägger omärkta kläder i en separat tvättkorg allt eftersom jag tvättar dem. Plockat ordning och rrensat bland Hilmas kläder, tvättat, satt upp en grind (även om det inte var planerat), tror att det var något mer också men just nu står det stilla i hjärnkontoret!

I morgon kommer Evelina och hennes lilla familj hit (är det tänkt i alla fall, har inte hört något annat), barnens farfar kanske också skulle komma så det lär väl bli födelsedags fika då också!!

Barnen har ju varit ensamma med mig hela dagen , eller jag kanske ska säga att jag varit ensam med dem hela dagen, Göran kom hem någon gång vid 15.30. Och de har fått leka hela dagen, tv:n har varit avstängd!! det är för det mesta Göran som slår på tv:n eller film till dem men idag fick de vara utan och de har faktiskt lekt väldigt bra, lite slagsmål och osämja har det ju varit men det är ju rätt normalt!
Man märkte verkligen hur de uppskattade när vi äntligen slog på tv:n 17.45 för lite barnprogram!! Stilla och tysta satt de och kikade! Annars blir de lätt att de inte har ro i kroppen att sitta och verkligen kika på vad som är på tv:n...
Va tjatigt det där blev nu då...

Jag hör att Hilma fortfarande är vaken där uppe, hon sov när vi åt middag så jag kan förstå att hon kanske inte är riktigt sovtrött ännu men tyst och snäll är hon där uppe i sin säg och hon lär nog snart somna! M&M var i alla fall trötta och Jonna med som det verkar för Casper konstaterade just att hon nu sover i soffan! Ska ta och bära in henne till sängen strax!

Jag och Göran skulle eventuellt kika på film ikväll, det är ju sällan något bra på tv:n om lördagarna... dessvärre så lär ingen av oss vara vaken hela filmen för vi är rätt så trötta båda två! kanske lägger oss uppe i sängen och kikar på film i stället, då gör det ju inget om man somnar ifrån!

Nå nog för idag, det blir bara en massa gröt om allt och inget, blir jobbigt för er att läsa...

Puss puss!!!




Kommentarer
Postat av: Milla

Hej hej!

Jag säger chockladbollar, men tycker att alla ska få kalla det som de vill.



Har ju hört om en mamma och son som skulle köpa chockladbollar, och pojken säger att han vill ha nergerbollar, mamman tillrättavisar grabben. Bakom står en mörk kille, när det sedan är hans tur lägger han upp sin peng och säger att han ska ha en negerboll.



Att man inte få ha svenska flaggan på sin tröja är ju löjligt tycker jag. Nu får man ju inte ens sjunga nationalsången på skolavslutningen heller.



Nåja verkar iaf som ni haft en underbar lördag. Här har vi myst som vanligt. Och så sick man sovmorgon idag, 11:30 kom Thomas in och väckte oss. Jacob hade vaknat tidigare och fick mat, men somnade om, då passade jag på att göra det samma.



Ha det gött och hälsa hela högen.

kram

2010-10-09 @ 20:49:51
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Absolutvardag

Håller helt med om ditt första stycke om att allt svensk är 'fult' i sverige. Nationalsåg,flagga -det känns som om allt är rasistiskt...

2010-10-09 @ 22:27:40
URL: http://absolutvardag.com
Postat av: Helena

Fan.. Menar du att jag har missat Bert idag alltså!! :(

2010-10-09 @ 22:55:11
Postat av: Kimsan

Ja Helena du missade Bert!!! Du får lägga det på minnet att det är på Lördagar!!!



Man måste ju få vara stolt Svensk utan att vara rasistisk!! Neger och Negress tycker jag är fina ord, jag menar absolut inget illa när jag säger dem!!

2010-10-09 @ 23:28:13
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus