Nyklippta vovvar!!!

Ja idag tog vi tag i att klippa hundarna... det var verkligen på tiden!!! Morris tog ungefär 1 timma, halva tiden jämfört med förra gången och han var jätte duktig!!

Ozzy tog 2 timmar... först gick det jätte lätt men han var så tovig i underpälsen på benen och bröstet... vi har inte kammat honom så ofta som man kanske borde sen hade det hunnit bli på tok för långt också, men nu är han så fin!!! han har även blivit lite smalare sen vi tog honom, inte lika mycket hull och skinnet är lösare och mer avslappnat! han rör ju på sig väldigt mycket nu när de är ute och leker på tomten!!

 

Vi tror att vi nu har lyckats spärra alla flyktvägar för Morris så nu har vi inte behövt sätta honom i lina på jätte länge!! Och det är skönt för både oss och honom, sen så har ju knappast grannen någonting att klaga på heller.... och Monika, jag tror inte att det är samma granne som du tänker på...

Här är några bilder på våra finisar!!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Var bor ni nånstans? Jag skulle önska att jag kunde tänka mig att bo en bit utanför stan, där huspriserna är nere på iaf hälften. Men nej, det är här jag hör hemma ;-)

2010-09-07 @ 21:18:50
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Vi bor i Rätan... 10 mil söder om Östersund. Vi bodde i Östersund för drygt 6,5 år sen, fast i lägenhet. Men då fick min man jobb i Sveg och då flyttade vi hit till Rätan där han är uppväxt. Jag känner ibland att det är lite långt ifrån stan, vi skulle kunna tänka oss att bo någon mil utanför! just nu är han arbetssökande och om det skulle vara så att han får ett jobb i stan så flyttar vi dit igen!! Jag har ju mitt jobb i stan...

2010-09-07 @ 21:22:24
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker att vi har långt till stugan som är 10 mil härifrån. Jag räknar typ avstånd i hur lång tid det tar att gå, för det är det jag helst gör, haha.

Bor ni i ett stort hus? Tänkte att med så många barn lär det ju behöva en hel del rum framöver?!

2010-09-07 @ 21:32:40
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja då förstår jag att du tycker att 10 mil är långt! jag räknar mer hur lång tid det tar att åka bil dit man ska! Går gör jag ju också förstås men inte till stan!!!

ja vi bor i hus men speciellt stort är det ju inte... 4 rum och kök, 5 rum kan man säga för vi har satt upp en egen vägg i det största rummet. men vi har en gammal lagård här utanför som har två inredda och isolerade rum så dit kan vi skicka ut de äldsta när det blir stora nog!

Köket är värst för det är lite för litet för så många som vi är, men allt går!

2010-09-07 @ 21:38:14
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Så fina de är...Kul för Morris att han fått en kompis att busa med, med tanke på att Majsan och Tilde INTE gillade han särskilt mycket.



Kram kram

2010-09-07 @ 23:59:03
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja de har verkligen jätte roligt tillsammans och Ozzy är som en storebror till Morris och hjälper oss att säga ifrån när det behövs!!!! Ja tilde går fortfarande och stryker häromkring, men vill inte komma in...

2010-09-08 @ 13:11:47
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Stackars lilla Tilde...Önskar att hon vågar sig in i värmen. Men hon är väll rädd för hundarna kan jag tro. Bara längtar tills vi kommer upp "när det nu blir" Så man få mysa lite med henne. Matte hjärtat värker av saknad, det gäller så klart Majsan med. Synd att hon försvunnit helt. Kram kram

2010-09-13 @ 23:38:55
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja men hon stryker sig häromkring och som jag fattat det på Göran så har hon snusat på vovvarna och de på henne! Vi får väl se om hon vågar sig in när det blir kalt!? Hon har ju i alla fall varit upp på bron flera gånger den senaste tiden, vi har sett det när vi tittat på henne i smyg ;0)

2010-09-14 @ 00:09:46
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus