Regnig söndag...

Jag hade tänkt mig att kanske få lite sovmorgon idag, men det blev inte riktigt så... Hilma vaknade tidigt, 06.30 och fick ligga med oss i våran säng och mysa en stund, men eftersom både Meja och Melvin hade kommit till oss under natten så blev det lite trångt, Meja vaknade och började prata med Hilma! Morris berättade att han ville gå ut och Göran tog morgonturen idag! Meja och Melvin följde med ner, de ville kika på bompa, Hilma fick stanna kvar uppe med mig eftersom Casper fortfarande sov.

När Casper vaknade kom han upp och hämtade Hilma, jag låg och drog mig en liten stund och sen kom Göran upp och vi låg och pratade lite innan vi gick ner och gjorde frukost. Hilma var hungrig och gluffsade i sig sin gröt innan hon fick en smörgås och lite mjölk! Hon har börjat äta mer och mer själv nu men gröten matar jag henne med fortfarande ;0).

Det regnade i stort sett hela natten och sen lite under dagen också så vi höll oss inne, jag tog en dusch, Meja och Melvin kom och gjorde mig sällskap när jag nästan var klar!! Sen ringde Casper till Marcus och frågade om de skulle leka, han var såå rastlös hela gårdagen så jag föreslog kompis redan på förmiddagen, annars brukar han komma på vid 15.00 tiden att han vill leka med kompis och då är det ju en aning sent... de hinner ju knappt leka då ju...
Jag virkade klart Hilmas mössa, det går ju ganska så snabbt med små mössor, värre är det med stora... men det är skoj med små projekt som man ser resultat rätt snabbt!

Hilma tog sig en förmiddagslur och vaknade precis innan lunch, efter lunch hade jag tänkt att Melvin skulle sova men han verkade inte så trött idag heller.
Barnen lekte och jag virkade en till mössa, den blir till lillebror Jacob! Kan hända att den är en aning stor men kan växer nog i den under vintern i alla fall!

Vid 15.00 tiden gick jag och stängde grinden och sen tog jag med mig vovvarna, Meja och Melvin ut en stund, det var ju jätte härligt väder ute! Hilma vaknade efter sin eftermiddagslur precis när vi gick ut men Göran var snäll och tog henne!!

Väl ute så sprang hundarna runt och jagade varandra, lekte och sniffade!! Meja och Melvin skulle tydligen klättra i granen! Hade ingen aning om att Melvin också kunde ta sig upp... att hans ben har växt i sommar är det ingen tvekan om.... det märks när han springer, klättrar, och åker på cykeln som de har inne, en sån utan trampor!! Enda nackdelen var väl att han numera har lärt sig klättra ur spjälsängen och i och med det så har han börjat sova i den stooora sängen och han är jätte duktig när man nattar honom på kvällen!! Meja är också jätte duktig och hon tycker verkligen att det är jätte skönt att få lägga sig på kvällarna!

Casper kom hem före middagen, Marcus med familj skulle bort på middag så jag bad Lotta skicka hem honom innan de skulle iväg.
Vi hjälptes åt med middagen, Meja och Melvin städade på rummet och sen åt vi, innan bompa fick de hjälp av Casper att städa i det lilla lekrummet.
Jag åkte och hämtade hem Jonna, hon blev lite besviken att jag kom, de hade tydligen inte fått leka länge nog även fastän de hade ställt klockan på 06.00 i morse för att de skulle kunna leka så länge som möjligt!!! Vilka idéer de har de små!! Hämtningen gick i alla fall smärtfritt och det var tillslut hon som släpade mig ut därifrån!
Väl hemma så hjälpte jag henne att packa upp samt att plocka ut hennes säng sen hon och Nikita lekte där uppe igår, de ville vara ifred från Meja och Melvin ;0).

De tre små var jätte trötta ikväll och Meja hann nästan somna innan vi kom och sa godnatt, vi går alltid till henne efter att vi varit upp med Hilma och Melvin. Hilma sover lite oroligt på kvällarna nu, kanske det beror på att det blivit mörkare? Vi ska sätta upp en nattlampa i morgon, dels för att man ska se någonting när man kommer in dit om någon vaknar till under kvällen/natten!

Casper och Jonna gick och la sig 20.00, Casper konstaterade att vi inte packat inför gympan i morgon men det får vi ta i morgon bitti då vi ser vad det är för väder!

Snart börjar en film som jag ska se, har börjat kika på Irene Huss på söndagarna, bra filer för att vara svenska!! Fast jag gillar inte riktigt "skräckisar" även om dessa filmer inte alls är speciellt hemska, jag tycker det blir jobbigt när det är för spännande!!!

Ja så mycket nytta har jag ju inte gjort idag, men å andra sidan så fanns det inte så mycket som behövdes göras... skönt att bara ta dagen som den kommer ibland också och bara ta det lugnt!

Ska försöka komma isäng direkt efter filmen ikväll, dagarna blir lättsammare om man inte är så trött! Idag har varit helt okej, igår var lite halvjobbig eftersom huvet kändes så tungt...

Puss å hej!



Kommentarer
Postat av: Helena

Är hon som mamma o är lite rädd för mörkret? :)

2010-09-12 @ 20:57:43
Postat av: Milla

Låter som det har varit en ganska så lugn och behaglig söndag hos er idag :) Jacob tackar för mössan :D Bättre att den kanske är lite förstor än förliten.



Hoppas allt är gott med er annars, vi saknar er hela högen. Kram kram

2010-09-12 @ 21:12:52
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Mössan kommer på posten!!!



Nä jag vet inte om hon är direkt rädd för mörkret, kanske mer att det är svårt att hitta nappen när hon inte ser någonting ;0)



Kram kram

2010-09-12 @ 22:52:59
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus