Baka baka liten kaka!

Efter en väldigt lugn förmiddag med rastlösa barn, i alla fall några av dem så tog Göran med sig Jonna och Casper för att åka lite skridskor... inte världens bästa väder att åka i då det är ca -10 grader men bättre än i morse då det var -25 i alla fall! Snöar gör det lite grann också...

Jag gav resterande barn och mig själv lite mellis bestående av frukt och sen satt vi igång att baka lite... tänkte göra en stor form kärleksmums men hade bra florsocker s det räckte till en halv och det var ju bara att göra halv sats i en mindre form! Passade på att röra ihop en mjuk pepparkaka också när vi ändå var igång!

Pepparkakan står i ugnen, Towe har nyss fått i sig lite mat, nu ligger hon och pratar lite smått med nallarna ovanför sängen!
Eftersom temperaturen ute växlar så extremt så blir det ganska kallt inomhus så Towe har på sig sin varma och fina sovpåse som hon fick i present av G-farmor! Den är en aning stor på längden men det gör ju ingenting!

Det blir tacos till middag idag!  Tror jag ska ta och börja lite smått med att skära lite grönsaker, hade inte tänkt att det skulle bli så sent, snarare tidigt men eftersom de åkte till hockeyplanen så blev det lite annat!

Efter Hilmas upptåg i natt så blev det i alla fall lugnt, la ner henne i sin nybäddade säng och hon protesterade inte alls! Towe somnade även hon i sin säng!

Hade ställt alarmet på mobilen på 04.00 för att lägga i ved i kaminen men även i morse så förstod jag inte alls varför det ringde och jag znozade en hel timma, inte alls riktigt vaken och klar i knoppen... När jag vid 05.00 tiden kom ner så hade det så gott som brunnit ut så det var bara att tända upp igen eftersom det var så kallt ute och det började kyla på inne också. Medan jag väntade på att det skulle brinna och bli glöd så passade jag på att ge Towe lite tutte och sen lägga henne i sin säng igen!
Melvin kom in till oss precis när jag skulle gå ner första gången, han låg kvar i sängen tills jag gick ner igen, då följde han med... men sen gick vi upp och la oss igen, kramades en stund och somnade om!

Göran klev upp vid 08.30 och jag skulle bara ligga kvar så pass jag fick mata Towe men somnade om och vaknade igen vid 10.00 tiden av att Hilma ropade från sin säng!

Nu är kakan snart klar i ugnen...

Hej så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus