"ovesentligt"

Du som lämnade denna fula och elaka kommentar, ja dessa ord räcker egentligen inte för att beskriva hur vedervärdigt det är att anklaga människor för sånt som du gjorde...
Det var ju inte bara mig personligen som du anklagade utan även min familj!

Vi kräver av dig en personlig ursäkt för det som du gjort/skrivit/anklagat! IP numret går att spåra och detta samt en polisanmälan kommer att göras om du inte träder fram! Det där att du om du tillkännagav dig skulle få en kniv i ryggen eller en repad bil, det kanske är så du skulle behandla en människa som skrev något liknande till dig!? men så är inte vi!

Förmodligen så läser du min blogg regelbundet och du kommer säkert även att läsa det här så nu har du chansen och du bör kanske ta den om du vill slippa en anmälan och allt vad det innefattar. Du har säkert även läst både mina och andras svar på din kommentar under inlägget "Tankeställare".

Det är väldigt fegt att gömma sig en sån här gång när man om du har väldigt starka och hårda ord om oss, du anklagar mig bland annat för att inte kunna stå upp för mina åsikter men vad kallar du då det du själv gjorde??? Fegt är det ända ordet och det är inte bara jag som tycker det!!!

Det finns även flera andra underbara människor som har brytt sig personligen i detta och hört av sig till mig och talat om att de tycker att det är fruktansvärt! Tack för ert stöd!

Mvh Kim Meyer med familj!!!

Kommentarer
Postat av: pappsen

Helt rätt, dags att stå för det man säger... du bad ju om frågor och åsikter, inte lögner, förtal och skitsnack... Det är en jäkla skillnad om man man nu inte kan inse det själv! Behöver du hjälp så kan jag kolla vad som kan göras men IP-spårning kan du få gjord om du polisanmäler det hela och bevisen finns ju onekligen där :o)



Kram Kram

Pappsen

2011-02-18 @ 11:39:31
Postat av: Kimsan

Tack pappsen! Jo då jag hör av mig om det blir aktuellt, förhoppningsvis så kanske man får en ursäkt!?

Kram

2011-02-18 @ 17:35:28
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej !

Såg kommentaren du fått och jag kan inte säga annat än fyfan ! Så jäkla hemska människor det finns! Sådär skriver man verkligen inte ! Hoppas verkligen människan träder fram och har en ordentlig ursäkt på lager annars är det bara att anmäla för sådana anklagelser är allvarlig !

Men ta inte åt dig utan du vet bäst själv och jag tycker att ni verkar vara en helt underbar familj! Kram Elin !

2011-02-18 @ 23:12:05
URL: http://elinpetersens.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja som sagt ingen kärleksförklaring direkt... men jag går vidare, fast man undrar ju verkligen vem man kan ha gjort så dåligt intryck på!

Kram

2011-02-18 @ 23:17:04
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: majja

Läste inlägget nu. Jag blev så förbannad och ledsen för er skull. Orkar inte skriva så mycket med telefonen så jag återkommer när jag sitter vid datorn. Men strunta i denna avundsjuka förmodligen ensamstående människa utan barn. Du och Göran gör ett fantastiskt jobb. Se dock till att sätta upp en lapp på byn varje gång ni gör något som avviker från vardagen.:). Skämt och sido. Stå på er. Älskar din Blogg.

2011-02-19 @ 00:04:37
Postat av: Kimsan

ja avundsjuka eller vad det nu må vara en elakt i alla fall! Ja det där med lappen är ju att tänka på ;0)!

Kram

2011-02-19 @ 16:06:37
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus