Bara vi två...

Lunchen är avklarad, lätt och smidigt, pizza sen igår!

Hilma sover ute i vagnen och Towe ligger här bredvid mig i sin säng, hon har sovit några timmar nu och det lär väl vara dags att vakna för lite käk snart!

Göran och Casper har åkt iväg till hockeyplanen för att åka lite griller och skjuta lite bollar och puckar! Isen var tydligen nyspolad och därmed också äntligen skottad!!!

Ja så i stort sett är det bara jag och Towe hemma/inne nu då vilket innebär att det är ganska lugnt och skönt! det kan ju vara skönt det också emellanåt!

Jag och Hilma har på förmiddagen bakat lite tekakor, bara 8 st men de är rätt stora, hade bara en jäst hemma å det blev inte mer än då! Hilma fick en egen degbit men hon förstod inte alls att hon skulle baka med den utan tog sig några små tuggor i stället! Hon blev skitsur när jag tog av henne degen och bakade ut en sista kaka!!

Igår blev det ganska sent innan vi kom i säng och jag var väldigt trött så jag somnade innan Towe tuttat klart och därmed sov hon i våran säng hela natten!

Ställde klockan på 08.00 så vi skulle hinna komma upp och äta frukost innan Susanne vid 09.00 skulle hämta Melvin för en tur till staden. Vi var lite sena upp och hon var lite sen hit så det blev bra timing!
Ringde och väckte mamma kl 19.15 också för att kolla om meja fick komma dit en stund idag och vara där medan Susanne var i stan! Det gick jätte bra, Meja blev super glad och hon och mamma får nog en helmysig dag!

Har beställt blöjor med Susanne, såg på en reklam igår att det är tag 3 betala för 2 på både Willy´s egna blöjor och Libero så i stället för ett paket blöjor till Towe så beställde jag 3 paket av lite olika viktklasser!

Det går ju några blöjor varje dygn till Towe, vissa dagar fler och andra lite färre men minst 5 st i alla fall! insåg i går kväll att vi nog bara hade så det räcker för dagen!

Tvättmaskinen går, har redan kört en med handdukar och nu är det färgat, mörkt blir det nästa... vissa dagar blir tvättdagar men det är ganska skönt att få undan flera maskiner på en gång!

Kom förut att tänka på att jag inte är någon speciellt bra mamma när det kommer till att leka md barnen, det är jag helt värdelös på!!! Dålig fantasi och för rastlös för att göra det, kommer alltid på andra saker som måste göras och då känner jag att jag inte har tid att leka... däremot så sätter jag mig ibland med barnen och en bok och läser lite, ibland hittar vi en sångbok och så sjunger vi en stund! Inte för att jag tror att jag har någon vidare sångröst... det är tur att inte barnen bryr sig om sånt!

Däremot barnens pappa, han är mer en sån som verkligen kan leka med barnen, Lego, bilar och sandlådan är favoriter, sitter de och målar eller ritar kan han också göra dem sällskap eller om de leker med lera eller liknande! Typ bygger pärlplattor...
Kanske jag ska ta och knåda ihop en Play-Doo deg någon dag! Det är ju både snabbt och lätt och barnen kan leka i flera timmar med den! nackdelen är att man hittar lerbitar överallt flera dagar efteråt, men det är sånt man får ta! Om någon är intresserad av recept på Play-Doo deg så är det bara att fråga! tror även jag ska ha ett recept på hemgjord fingerfärg någonstans! den är väldigt lätt att få bort sen också och det är ett stort +!!

Nä, kanske jag ska ta en sväng runt och se ifall något behöver göras innan Towe vaknar... eller så sätter jag mig bara ner och sitter en stund!

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Majja

Tänkte säga till dig om blöjorna på Willys men glömde helt bort det. =(. Tur att du såg det själv. Jag var där häromdagen och köpte 3 paket för 138kr. Vilket klipp. =). Är kanonbra när man ska lämna ett paket på dagis också. Man får bara köpa en gång per hushåll men om man åker och köper 3 paket till till dagis då? Det är ju faktiskt ett annat HUSHÅLL. s.

2011-01-22 @ 14:30:03
Postat av: Helena

Jag har oxå svårt för att sätta mig och leka med barnen.. Men då är man väl bra på annat.. Får ja hoppas, hihi :)

2011-01-22 @ 15:07:42
Postat av: Kimsan

Ja då Helena man kan ju inte vara bra på allt!



Majja, blöjorna var slut, fanns bara 3-6 kg kvar och 240 såna blöjor behöver jag inte så svärmor fick bara köpa ett paket! Var det Willys egna blöjor du köpte?

2011-01-22 @ 15:18:35
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus