Fredagsmys!!!

Igår var det fredag och vi ägnade kvällen åt att ha fredagsmys! Därav blev det inte att jag bloggade något igår kväll...

Igår morse efter frukost gjorde vi oss i ordning och åkte till den stora staden, vi behövde införskaffa både blöjor och hundmat, sen så passade jag på att ringa och se ifall det fanns tid för att höra det obligatoriska hörseltestet på Towe också. Lika bra att få det gjort annars är det lätt att det glöms bort. Det fanns tid kl 11.00 och det passade jätte bra!

Vi fixade hundmat och blöjor på en gång då vi kom in stii stan, sen blev det hörseltestet, jag fick vänta väldigt länge så där försvann nära på 1 timma, de andra satt i bilen och väntade... Göran passade på att fylla luft i däcken på bilen!

Sen åkte vi återigen på Coop där jag och Göran gick in och handlade för fredagsmys, handlade även nappar och napphållare, Meja och Melvins har gjort sitt!
Det blev en hel del godis, en påse chips och en påse ostringar samt lite dipp! lika bra att slå på stort, vi har inte köpt och ätit godis sen långt innan jul!!!

Stannade på Sibylla i Brunflo och åt lunch innan vi åkte hem. Det kändes lite skoj att gå in där med 5 barn (Casper var inte med) och äta, fanns ju några som kikade lite extra! Barnen gick och satte sig och vi beställde maten, sen satt alla barnen jätte snällt och åt sina hamburgare och strips i lugn och ro! Jätte roligt såna gånger när det fungerar så bra! Towe fick sig en slurk hon också medan vi var kvar!

Sen åkte vi hem. Hämtade ut ett paket till Susanne i Åsarna som vi svängde förbi och lämnade innan vi kom ända hem, Jonna fick stanna med farmor en stund.

Ingen var speciellt hungrig när det blev tid för middag så vi kokade bara lite tortellini...

Sen blev det kväll, vi nattade Hilma och sen dukade vi fram godis, kikade på film och hade det mysigt! Sen när filmen var slut så var det raka vägen i säng för både barn och vuxna, vilket innebar att även jag och Göran kom i säng före 23.00!!

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus