Lugna dagen...

Det blev en lugn dag, Hilma fick en banan och sova före lunch, vi åt när hon sov... barnen lekte på bra, de skulle få kika på film men vägrade städa ihop leksakerna så då blev det ingen film...

Casper gick till farmor och följde med Patrik och åkte lite skoter, Tony var inte hemma så det blev bara de två.

Göran ringde a-kassan och han får 150 extra dagar!!

14.30 fick vi reda på att hyrbilen skulle finnas i Svenstavik 15.30 så vid 15.00 packade vi på barnen kläder och gick till farmor, hon skulle passa dem medan vi hämtade bilen. Hilma vaknade precis innan så då passade det extra bra att gå när hon ändå låg i vagnen, Melvin åkte bob!

När vi ändå var i Svansta så gick vi en snabbis på Dollar och köpte päronlampor samt dricka till Susanne, sen blev det Ica för lite franska, mjöl och annat. Göran åkte och pratade lite med Tobbe och sen åkte vi hem till Robert och Angelica för att vänta på att Robert skulle sluta jobba kl 18.00.

19.20 åkte jag därifrån, Göran stannade lite längre eftersom Robert skulle äta och Angelica gjorde pizza. Innan jag hämtade barnen hos Susanne så passade jag på att åka hem och ta in maten, lägga i kaminen, gå ut med vovvarna och ta reda på två blommor som katterna rivit ner! Tur att jag tog svängen förbi hemma innan!!!

Sen blev det till att hämta barnen, Casper stannade och sov över där, han kommer hem 07.30 i morgon när Susanne börjar jobba.
När vi kom innanför dörren var det bara att klä av barnen, borsta tänderna, ge Hilma välling, Melvin lyckades klämma Mejas lillfinger i toadörren, men det gick bra! Jonna och meja gick och la sig själva medan jag gjorde klara Hilma och Melvin, sen gick vu upp och möblerade om lite, tog in spjälsängarna i vårat rum och sen nattade jag dem!

Göran och Robert kom hem vid 21.30, Hilma var lite trögsövd men de var bara att låta henne vara så somnade hon också! har nyss burit upp den tredje spjälsängen och bäddat den till lillebror!

På tal om trollen så är de här nu!!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad skönt att Göran fick lite fler dagar!

Hoppas det ordnar sej för er snart, hur långt är ni beredda att flytta?

Kram

2011-01-05 @ 08:18:22
URL: http://viktigalinn.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja det var skönt att vi fick det beskedet för då har han in alla fall så att han klarar sig till sommaren och då kanske det är lite lättare att hitta någonting!?

När det gäller flytt så tror jag inte vi vill flytta alltför långt men typ 10 mil i alla fall... det blir ju Östersund eller Sveg då, möjligtvis Ånge.. Pappa flyttar ju till Sveg nu och Görans pappa bor redan där så det hade ju varit skoj!

Kram

2011-01-05 @ 12:35:35
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus