Töväder i Januari...

I morse när Casper kollade termometern för att veta vad han skulle packa för gympakläder blev han förvånad! -2 grader var det och det blev varmare under dagen, vet inte säkert men någon + grader var det nog när solen låg på som bäst!

Vi hade tänkt gå ut idag men det blev inte... var ut en snabbis när Hilma skulle sova i vagnen och det var så frisk och härlig luft ute, det doftade vår!

Jonna gick till en kompis efter lunchen och de hade varit ute större delen av dagen! Skönt att få vara ute och göra av med lite överskottsenergi!

Själv somnade jag en sväng på soffan efterlunchen, barnen kikade på film och lekte samtidigt, de kunde inte riktigt bestämma sig för vad de ville göra!

Det har med andra ord varit en lugn dag då vi eldat, tvättat lite och myst!

Till middag blev det korvstroganoff och ris med en massa rivna morötter till! Hade velat ha dem finare rivna men jag orkade inte stå och riva för hand och då blev de lite grövre... bättre för magen!

När allt var undanstökat efter middagen åkte saxen fram och Hilma, Meja, Jonna och Melvin fick lite nya frisyrer, Meja toppade jag bara men resten klipptes det lite mer på! När de var klippta så blev det bad, och efter badet blev det kvällsfika och sen var det dags att sova.

Känns inte som jag är så flitig om dagarna nu men man måste ju kanske inte hålla igång järnet hela tiden!? Men jag får ju mina infall lite då och då... dessa gånger kan det bli ganska mycket gjort på lite tid!

Jo som jag skrev i förra inlägget så skulle jag och Meja beställa en Prinsessklänning, men jag måste vänta några dagar så vi har lite extra pengar, det kostar 50 kr extra om man vill ta postförskott!! Så det är bättre att betala med internetbanken direkt! Hoppas bara att den finns kvar på torsdag!

Nu ska jag och Göran klämma i oss lite glass och sen är det inte långt till läggdags... trodde att jag skulle kika på Familjen Annorlunda ikväll men det var visst handboll i stället... och det är ju jätte intressant!! NOT!!!

I Morgon är det dagis för Meja och skola för Jonna, ja och Casper såklart! Göran ska till arbetsförmedlingen 11.00 så vi får se ifall vi andra också följer med!?

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus