Idag kommer pappa och lillebror!

Det var tänkt att hela familjen skulle komma men Milla är förkyld med feber så hon stannar hemma och vilar, kan ju vara bra för då får hon vila ordentligt samt att Jacob får lite mamma distans...
De åkte från Sveg för en dryg halvtimma sedan så de lär nog komma snart!

Det blev för övrigt så blev jag väckt av att M&M bråkade bredvid mig i sängen i morse så de fick bums gå ner... de bråkade om vem som skulle ha kudden även fastän det fanns två!

Vi hoppade över frukosten, jag och Göran åkte på Grindes och sen lagade vi lunch då vi kom hem... hamburgare och bröd blev det...

Efter lunchen åkte Göran och Casper iväg med Patrik och Tony för att fiska, Susanne kom hit och var här en stund med oss.
Hilma var trött så jag lade henne, Jonna, M&M satte sig för att kika på film och jag och Towe satt med Susanne i köket. Melvin kom och frågade efter lördagsgodis och det passade ju jätte bra när Hilma ändå sov!

Barnen kikar fortfarande på film, men det är ändå bara fulväder ute och de är trötta så det är väl bara bra att de tar det lugnt!

Hilma sover fortfarande men jag ska väl snart väcka henne, Towe har sovit två korta stunder idag, vet inte alls varför hon inte sovit längre men kan ju vara så vissa dagar och det kan ju vara så att rutinerna håller på och förändras, även om de som vi haft spårat ur de senaste veckorna... men så kan det vara på sommaren!

Nu ska jag ta Towe som nyss vaknade, hon försöker bara ta Jonnas godisar så jag förstår att hon tycker det är lite jobbigt!

hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus