Mamma på besök!


Towe vaknade vid 07.00 tiden och ville äta, men inte somna om... jag låg och drog mig i hopp om att hon skulle somna men det slutade med att vi klev upp och 08.30 gick vi utanför dörren.. vi tog en promenad med Morris och kom tillbaka ca 1 timma senare!

Då blev det lite bråttom eftersom Meja skulle vara på dagis vid 10.00 på avslutningsfika/sommarfika/födelsedagsfika... fick i alla fall med marängtårta och saft..
Vi åt frukost och den knatade vi ner jag, Göran, meja och Towe, Casper fick passa de andra en stund, de satt och kikade på film!

Först fikade barnen och sen hade vi utvecklingssamtal med P och allt såg bra ut!

När vi kom hem blev det lunch och sen gick vi alla ut, fast nu var det inte riktigt lika soligt och fint ute...
Göran gjorde illa senan under foten på bandyn i onsdags och hade ont... men kan satte på sig skorna och klippte gräset i alla fall som han hade tänkt! Allt eftersom blev det lite bättre i foten men inte helt bra...

När jag sen gick in för att börja med maten och elda så ringde mamma och frågade ifall hon fick komma förbi! Och visst fick hon det, hon skulle ha med sig sin Italienska vän också men han skulle kanske sticka iväg en sväng och hälsa på några andra bekanta till honom här i byn.

Jag var en aning sen med maten, blev så när jag både skulle elda, baka och laga mat på samma gång + hålla ordning på de lite trötta och griniga barnen ;0)..

Jag hann inte klart med maten i tid så Göran tog med sig Jonna och Casper till fotbollsträningen innan så fick de äta när de kom hem igen, en smörgås hann de få med sig i alla fall!

Grytan tog tid på sig och potatisen var extra tjurig trots att den var skuren i tärningar... tyckte den var klar och serverade men det visade sig vara lite extra tuggmotstånd... aja det gick ner i alla fall!

Fabio lekte lite med barnen medan jag dukade av och fixade kaffe, mamma hade med sig glass till barnen.
Vi fikade och sen gick vi ut en stund, Casper och Jonna kom strax efteråt och då blev det lite fotbollsspel på gräsmattan, fabio som nyss sagt att han ville att de skulle bege sig hemåt ville nu längre inte hem ;0)... men han gillade inte våra små blodsugande vänner!

När de åkte var klockan närmare 20.30 och vi gick in och började natta barnen, Jonna och Casper fick vara uppe längre. De åt gryta, glass och kikade på Jönssonligan som slutade 23.00! De var vakna hela filmen men stupade i sängen när den var slut!

Jag  tränade lite styrka och sen tog jag en promenad med Morris medan barnen såg klart filmen och sen fixade jag te och smörgås till mig och älsklingen!




Kommentarer
Postat av: Hege

Hvordan går det med din vakre søster som prøver å bli gravid? Har hun testet enda? Er litt spent. Har ikke rukket å lese alt du har skrevet, så mulig jeg har gått glipp av det isåfall. Spent!

2011-06-17 @ 20:25:55
Postat av: Kimsan

Lite hemligt så jag återkommer när vi vet mer ;0)

2011-06-17 @ 22:43:39
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oi oi spennende, synes jeg husker hun var der 25. mai, og da kunne hun vell ha teste for en liten uke siden ;) wææææ Krysser fingrene mine for henne og håper det gikk bra.

2011-06-18 @ 20:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus