Trots en dålig dag så...

hann vi i alla fall en hel del...

Jag och Towe gick en promenad innan frukost... när jag kom hem hade Göran nys klivit upp, Hilma hade tagit av sig blöjan och kissat ner sängen... satte igång tvättmaskinen.

Himlen var klar blå och temperaturen visade på +19 grader redan vis 07.20! Kan meddela att vädret var underbart och somrigt även resten av dagen! Typ +28 grader i skuggan och lite svalkande vindar!

Sen hann jag även duscha, vika lite tvätt, hänga lite tvätt innan det var dags för lunch... kändes som jag hann och gjorde mycket mer under de timmarna och det gjorde jag nog... bara det att jag inte minns exakt vad... några blöjbyten samt att föna håret vet jag i alla fall...

Göran åkte på jobbet (intro) vid 12.00, sen åt jag och barnen lunch ute innan vi packade ihop oss och tog en promenad.

Hälsade på Maria och Edvin, Emil var på dagis. Det bjöds på både glass och saft! Vi kom iväg lite sent och därav blev besöket endast 1 timma då det vid 14.00 var dags för Maria att hämta Emil på dagis. Men det kommer ju fler tillfällen!

Jag hade packat med badkläder till barnen och vi gick ner till sjön och badade, Maria bor ju strax innan campingen så det passade ju super bra!










Mollys lilla valp! han växer så det knakar och väger nu 1,4 kg (!!!)

Susanne och Tony kom också ner till sjön, de hade vovvarna med sig och man fick sig en  och annan dusch av Rossi...

Sen gick vi hem...

Göran var hemma på rast då vi kom, Tony ringde och frågade ifall vi skulle komma över och äta glass!? Jag skickade barnen i förväg, de 4 äldsta då Hilma och Towe sov i vagnen.
Jag drack ordentligt med vatten, åt lite mellis och sen knatade jag efter...

Vid 16.00 tiden gick vi hem igen då Susanne började jobba igen då...

Det blev spaghetti och köttfärssås till middag...

Lite senare blev det nattning av hela barnaskaran men innan fick de varsin liten fruktsallad till kvällsfika...

Jag lade Hilma och Towe först men hon kunde inte somna på grund av värmen... det var +31 grader i sovrummet så jag förstår henne!
När jag nattat alla de andra barnen så hämtade jag ner henne och sen satt vi ute och svalkade oss på bron... Melvin hade lite svårt att komma till ro och kom ut till oss flera gånger, han ville kika på solnedgången!

Göran kom hem, jag stoppade in rena kläder på sin plats... det var 3 rågade tvättkorgar som stod och väntade!

Jag åt kvällsfika, kikade lite på film och sen gick jag och lade mig. Hade täkt lägga mig tidigare än jag gjorde men fastnade framför en film som jag inte sett... Wolverine eller vad den heter!?

Det kanske låter som en helt vanlig dag men det var långt ifrån... mellan och under tiden, ja i stort sett hela tiden och vad vi än gjorde så var det alltid något tjafs eller någon som inte lyssnade, eller gjorde tvärt emot, eller gnällde eller så alla på en gång... det var hemskt! Sen gjorde det inte saken bättre av att dagen började skitdåligt och fortsatte lika... typ så där att det hänger över en HELA dagen!

I alla fulla fall så var det igår och vissa dagar blir så där... men det är inte skoj när man är mitt i en sådan... då vill man bara att den ska ta slut!

Och slutet på denna dag blev både otippat och hur bra som helst!

Puss puss♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus