Träningsverk!!!

Igår prövade jag mig på att göra några få utfall och så lite plankan... i morse så kändes det av rätt så rejält! Kanske det hade lite med att vi varit på badet också!?

I alla fall så klev jag upp helt själv vid 06.50, gjorde frukost till Casper, väckte honom, tog fram kläder till honom och packade hans väska! Han fick det rätt så lyxigt vill jag påstå! han fick gå ut med Morris precis innan han begav sig till bussen!

Och vet ni vad jag gjorde sen!? Tog på mig träningskläderna, åt en banan, drack vatten, satte på musik och sen ställde jag mig på crosstrainern!!! Jonna vaknade till precis när jag börjat, hon gick på toa och sen lade hon sig för att mysa igen, läste lite böcker bland annat!
Sen kom Melvin tassande ner, Jonna hjälpte honom att ta av blöjan så att han kunde kissa och sen lade han sig tillsammans med Jonna i hennes säng och hon läste böcker för honom!
Meja vaknade också så småningom och även hon fick höra sagor.

Jag hade tänkt stå på crossen 15 minuter för att mjuk starta och jag körde på rät hårt på en gång men efter 10 minuter saktade jag ner och när 15 minuter hade gått så kände jag för att fortsätta!!! 30 minuter, 8 km och drygt 150 kalorier senare så klev jag av och jag stretchade rejält!!! Ändå så känns det rätt bra i rumpa och lår!

Sen fixade jag frukost, hämtade Hilma som låg vaken i sin säng oh hade bajsat, så det var bara att byta på henne men först väckte jag Göran och sa att frukosten stod på bordet!
Precis när jag var klar med Hilma så kom han ner med Towe, så jag tog över henne medan han hjälpte barnen med haklappar och sylt på gröten, jag satte mig för att mata Hilma med sin gröt. Jo, det är faktiskt så att jag matar henne när hon äter sin gröt, allt annat får hon äta själv men gröt är ganska kletigt och kladdigt!

Sen har jag fördrivit resten av dagen med att vika lite tvätt, hänga lite ny, tvätta lite mer, vikt handdukar, tumlat handdukar, eldat i kaminen, dammsugit, fixat lunch, lagt Hilma ute i vagnen, matat Towe några gånger, bytt några blöjor, byggt tågbana med Meja och Melvin, ringt banken, lagat middag, och däremellan känt mig allmänt rastlös! Göran har suttit vid datorn mest hela dagen, vissa dagar blir så och jag har inte fått någon chans att tillträda... orkade inte starta den lilla heller...

Jag har även hunnit måla naglarna, Elin kom hit och lekte, det var fint väder och alla barnen gick ut, då var klockan 15.00, sen 30 minuter senare kom alla barnen in igen...

Det bråkas ofta om Jonnas säng, eftersom hon har överslafen i våningssängen och Meja och Melvin också vill vara där... jag gillar det inte eftersom om de börjar tjafsa så är det så lätt att någon kan trilla ner och så vidare... i alla fall så fick jag med mig Göran på att dela på sängarna, så nu står båda på golvet! Göran flyttade sänglampor och möblerade om medan jag fixade med middagen som idag bestod av soppa!

Sen var det full fart för att hinna till barngympan i tid och vet ni vad!? Vi var i tid för en gångs skull! Göran fick åka Hem med Hilma lite tidigare då hon tyckte att det passade bra att bajsa och vi hade inga blöjor med, sen kom han tillbaka och hämtade oss när det var slut, Casper var då hemma med Hilma under tiden!

Nu sover alla barnen och har gjort ett bra tag, nu ska vi kika på Big brother, hade täkt hinna läsa andra bloggar också men det får jag göra en annan dag! i morgon blir vi inte hemma alls...

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Milla

Åhh nu blir jag imponerad. Vad härligt att du kommit i gång med träningen :). Har lite ångest redan nu över hur jag ska komma i gång efter grav. Kan inte se nu hur jag ska hinna/orka ta itu med träningen, men allt går ju om man bara vill.

kram

2011-03-15 @ 21:32:49
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja lite smått har jag kommit igång men jag kommer inte att prioritera det i första hand om det inte finns tid... men ska i alla fall försöka att ta mig tid för att träna upp mage och rygg, det behövs verkligen för ryggproblem är ju det sista man vill ha!

Gå in och kika här



http://www.mammafitness.se/se



eller här



http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/



där finns det jätte bra knep om hur man tränar lätt och smidigt med små metoder första tiden efter förlossningen! Bland annat en övning där man andas för att hitta magmusklerna igen!



Kram kram

2011-03-15 @ 22:00:44
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus