Lördagen... oväntat besök!

Det var lite kyligt ute men vi klädde på oss och gick ut i alla fall, eldade lite skräp i tunnan, barnen lekte, hoppade studsmatta och cyklade, de gungade en stund också medan Göran och Casper slängde ner lite mer ved ner i källaren...

Dagen gick och det blev dags för middag, jag och Göran gick in, barnen stannade kvar ute och lekte och rätt som det är  mitt i en mening säger Göran "Nu kommer din far!"

Och mycket riktigt så kom familjen Egeklint/Johansson på besök, de hade tagit en sväng med bilen och åkt mot Björnrike och Vemdalen så de passade på att ta vägen förbi Rätan också!

Vi var som sagt mitt uppe i matlagningen, besöket hade redan ätit och de fick sitta på golvet när vi åt eftersom de envisades med att stanna kvar i köket ;0)...

Efter middagen bjöd vi på glass, vissa av barnen missade glassen när de hade för bråttom ut och leka igen, dvs Jonna och Casper, de missade den till och med utan att veta om att alla vi andra åt!

Efter en stund så bråkade barnen allt mer där ute, de kom in en efter en och skvallrade på varandra så till slut vid 19.30 tiden så fick alla gå in och det blev mars i säng! Casper fick vara uppe längre utan att de andra visste något för det blev bestämt att Tony skulle stanna över natten.

När middagen och glassen var undanstökat och alla barnen nattade så slog vi andra oss ner i soffan, Jag busade lite med lillebror, lekte Prästens lilla kråka med risk att han skulle bli ledsen men det gick bra! Sen fick han även pröva syrrans brillor!




Jag fick även för mig att brottas med pappa en sväng, upptäckte att han var kittlig och ville gärna kittla honom mer men han höll i sina händer och fötter... slutade i alla fall med att vi båda låg och sprattlade som sälar på golvet! men då var gubben snabbt upp så jag inte skulle hinna sätta mig på honom och få övertaget!
Klockan var rätt mycket när Jacob blev trött och det var dags att åka hem, han hade varit trött länge men det var då som tröttheten tog över!

Jag och Göran fixade sent fika och kikade på repriser av "Herr och Fru" innan vi gick och lade oss någon gång efter 01.00!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus