Egen tid med farmor!

Natten till igår så sov vår lilla Hilmafis över hos farmor! Faktiskt så konstaterade vi att det var första gången hon sov där fastän jag hade för mig att hon gjort det förut... men den gången jag vill minnas blev inte av, ändrade planer :). Hade förmodligen varit annorlunda om vi inte bodde så nära varandra... nu finns det ju ingen riktig avledning för henne att sova över, men det lär bli mer framöver eftersom hon nu fått smaka på det och syskonen gör det ju lite då och då :)
Natten hade gått jätte bra! Trodde inget annat heller men blev full i skratt när Susanne berättade att när Benny kom hem vid 01.00 så  låg hon på kökssoffan och sov! Hon är rätt bra på att smyga och har sina idéer! Hon är bra tokig vår lilla Hilma!!!
I alla fall hade de burit in henne till Tony igen och hon sov vidare.
Hon hade vaknar igen vid 04.00 tiden då Patrik skulle iväg och jobba, sagt hej då och sen somnat om igen och sov till 10.40!!!
Sen myste de hela morgonen/förmiddagen, åt frukost, duschade, smorde in sig och satte upp håret så fint!

Vi andra hade en jätte lugn förmiddag hemma, barnen kikade på film, jag och Göran låg på sängen, jag halvsov och Göran spelade lite på fånen... Towe som skrotade omkring kom med jämna mellanrum upp i sängen för att mysa med oss, pussas lite och kolla läget :)

Strax före 11.30 frågade jag Göran om vad vi skulle äta till lunch, och vips ringer svärmor och säger att hon är sugen på korv med bröd och ber oss komma dit och äta vid 12.00!

När vi kommer dit möter vi en glad och nöjd Hilma som kramar om sina syskon och skiner!!!

Vi blir kvar några timmar innan det är hög tid för att åka hem då Towe behöver sova. Bara att bädda ner henne i vagnen då vi kom hem och hon somnade på stört.

Casper kom hem från skolan en stund senare, då var klockan 15.00...

Eftermiddagen blev också lugn, så mycket som jag slappade denna dag har jag inte gjort på hur länge som helst... kanske sist jag var sjuk och hade 40.0 graders feber då Towe bara var någon månad!

Vid 19.00 drog Göran och Casper på bandy och jag nattade barn strax innan 20.00, väldigt lättsamt gick det :)

Sen ringde jag mamma en sväng och pratade en stund och när grabbarna kom hem igen fikade vi varm choklad och smörgåsar medan vi kikade på reprisen (play) av Sveriges värsta bilförare... tänk vilka människor det finns egentligen :O !!!


Kommentarer
Postat av: Nena

Nu har jag läst ikapp igen :)



Härligt att få sova borta och få vara lite ompysslad alldeles själv :)

Kram

2012-01-27 @ 18:10:02
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Kimsan

Haha, ja man kommer lite efter ibland ;)... själv är jag jätte dålig på att följa bloggar... din t.ex. var det jätte länge sen jag läste men jag ska också sätta mig och läsa igen lite :)



Kram

2012-01-27 @ 19:35:04
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Nena

Jag skriver ju så sällan. så det räcker att kolla en gång i månaden typ he he :o)

2012-01-28 @ 11:30:30
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus