4 månader!

Veckorna tullar på och nu har hon hunnit bli 4 månader (och 9 dagar) vår lilla Ninni som för övrigt inte är så liten längre...
 
Ninni måste ju vara en av de snällaste och lättsammaste bebisar som finns! Hon är nöjd och glad mest hela tiden, sover hela nätterna och förgyller våra dagar tillsammans med sina syskon.
 
När man pratar med henne eller bara kikar ner i vagnen så får man alltid ett leende ibland följt av ett glatt tjut :). Hon har alltid varit en väldigt social bebis och inte lika mycket för att sträcka sig efter saker att pilla på... men nu är det också skoj!
Hon har fått låna leksaksbygeln till Märtas babysitter och den är ju helkul tycker Ninni, även prylarna som hänger i vagnen är roliga att spana på och försöka få tag på.
 
Nästa gång vi ska till Svensta så ska vi in på banken och öppna en fond även till Ninni att spara lite slantar på. Egentligen skulle vi redan har gjort det men vi får sätta in lite pengar som hon "gått miste om" på en gång... pengar till barnens fonder dras när barnbidraget kommer varje månad.
 
Jo, Ninni var ju ingen kräkbebis... men nu är hon... hon kräks så gott som efter varje gåg hon ätit, oftast i samband med rapen men ibland en bra stund efteråt... inga jätte mängder men nog för att det ska bli blöta kladdiga fläckar som luktar illa ;). Hon gillar speciellt att kräkas på Angelica ;P
 
Hon är så go!
 
Älskade Ninni ♥

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hahaha, Ja det verkar verkligen som att hon älskar att kräkas på mig den söta gofisen :)
Kramar

2012-08-01 @ 00:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus