Livet är underbart!

Idag har varit en sån där underbart härlig dag från början till slut!
 
Upp tidigt som vanligt, frukost och skicka Jonna och Casper på skolan innan det var dags att göra klar resten av skaran innan dagis.
 
Packade väskan och vagnen, gjorde alla barnen i ordning och sen lämnade vi pappan hemma själv! Lämnade Meja, Melvin och Hilma på dagis innan jag, Towe och Ninni fortsatte mot Klövsjö för att hälsa på finaste Theresa!
 
Vi pratade, fikade både smörgås och rabarberpaj, tog en promenad til dagis (i Klövsjö) för att hämta Hailey, Towe och Ninni passade på att sova.
Tillbaka, kika på små kalvar, dricka lite, te, prata lite mera, Towe vaknade och lekte med Hailey osv... bara mysigt och trevligt helt enkelt!
 
Theresa och Erik går ju i väntans tider, bara 10 dagar kvar till beräknad ankomst för liten bebis :) ska bli så spännande!
 
Ninni tog sig en långsovare och sov ända från 12.30 till 14.20 då jag väckte henne för att hon skulle få lite tutte innan vi skulle åka hem.
 
Towe höll sig vaken på hemvägen också, underlättar ju en hel del vid nattningen! fast idag så var hon lite mammig och fick somna i min famn, vi satt i fåtöljen inne i barnens rum och jag sjöng lite för henne.
 
I alla fall så blev det ännu mer underbart när vi kom hem!
Göran hade städat hela huset inklusive badrummet, han och Casper hade bakat nyttiga hamburgerbröd som doftade gott från ugnen, blommorna var vattnade och tvätten vikt och undanlagd!
Alla barnen var lugna, några kikade på tv och andra lekte snällt!
 
Såna här dagar finns det absolut ingenting att klaga på! Det skulle bara en idiot göra ;P.
 
Å vad jag älskar min stora lilla familj, världens bästa!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus