Helgen och början av veckan...

Helgen gick fort och var ganska intensiv men på ett bra sätt :).
 
Lördag tog vi det ganska lugnt, Göran var chaufför hela eftermiddagen och till och från under natten, det kan ju bli lite hur som helst när man ska skjutsa festprissar :). Det var Vårforum i Vemdalen i helgen och då är det så gott som alltid folk som vill ha skjuts.
 
söndag så klev jag upp ganska tidigt med Ninni, de andra barnen vaknade allt eftersom och Göran fick ligga kvar och sova några timmar extra.
 
Angelica och Robert skulle komma på middag och för omväxlings skull så hade jag tänkt att inte stå mitt uppe i något bak eller matlagning då de kommer så innan 09.15 var efterrätt i form av marängrulle klar :) Lika som budapestrulle fast jag skippade hasselnötterna i marängsmeten.
 
 
Söndagen gick, vi åt gott och hade trevligt och mysigt. Jag lyckades också mitt i allt med att tvätta 6 maskiner med vinterkläder innan dagen var slut!
 
Måndag var vi ute och åkte hela dagen... vi införskaffade oss en lite nyare och större andrabil och som alltid när man är ute och åker så tar allt mycket längre tid än man trott ;P. Men barnen skötte sig bra och vi var hemma vid 23.30 tiden, åkte vid 10.00 på förmiddagen!
 
 
Casper och Jonna gick till farmor efter skolan och när det blev kväll kilade de hem och väntade på oss, de fick lov att sitta uppe och kika på tv/film tills vi var hemma och det hade gått jätte bra!
 
Igår, tisdag så åkte vi till Östersund en sväng. Vi inhandlade skor till barnen, överdragsbyxor till Meja, vindjacka till Melvin och så en rejäl dörrmatta att ha i hallen i sommar när vintermattan åker ut.
Vi hade bara Towe och Ninni med oss och var hemma ganska precis vid 14.00 då barnen skulle hämtas på dagis :).
 
 Hilma och Towe
 
Melvin
 
Jonna och Meja
 
Casper
 
Alla blev nöjda och alla passade! Ibland har man flyt :)
 
 
Idag fortsätter jag att tvätta vinterkläder, Göran har möte på AMS vid 14.00 så han åkte för en stund sedan.
Jag hade tänkt att ta en promenad till dagis och hämta barnen idag men det blåser rätt ordentligt och kallt så vi skippar det... Susanne kommer hit och passar Towe och Ninni (som sover i vagnen) en snabbis så jag kan hämta dagisbarnen. I vanliga fall hinner ju Jonna och Casper hem så jag kan smita iväg men på onsdagar går de långdag...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus