Måndag och morgonbad!

I morse var pappan hemma så pass att han hann äta frukost med oss, men vid 07.00 var han tvungen att skynda iväg...

När Casper och Jonna gått till bussen och jag stökat undan lite lätt i köket samt bäddat sängarna så satte jag 4 av trollen i ett bad. De skulle ju ändå duscha senare på kvällen (brukar vi oftast göra efter middagen) så jag tänkte att ett bad strax efter 08.00 på morgonen och slippa stressig dusch på kvällen kan ju bara bli bättre! Tidsfördriv förenat med nytta på en och samma gång :) Ninni blev lite avis (hon duschade med pappan igår kväll) men nöjde sig med att stå vid kanten och kika/plaska lite.

Efter bad blev det klippa naglar, borsta hår och klä påföljd av lite frukt. Resterande tid (ca 1 timma) fram till lunch spelade de lite på sina plattor och efter lunch packade vi ut oss genom dörren och in i bilen för att skjutsa farmoren till Åsarna för att hämta lite grejer. Hon behövde lite lastutrymme och det har ju vi ganska mycket av i vår bil!

Väl tillbaka i Rätan så hälsade vi på hos Ivan som flyttade till Östgärde idag, det var lite av hans grejer vi hämtade i Åsarna.
Susanne fixade fika som hon lovat barnen och barnen både filade och lekte in nya lägenheten och Ivan trivdes bland liv och rörelse :).

Tiden gick, det blev dags att åka hem men skjutsade först Susanne på macken för att hämta paket, tänkte att Ninni skulle passa på att somna i bilen... Men det blev lite stök och tjafs barnen emellan så det gick inte så bra som mamman tänkt...
Ringde pappan och han var redan hemma :), Jonna satt kvar med Ninni i bilen under tiden som jag packade in de andra barnen samt hämtade pengar och handlingslista.
Under tiden vi åkte på macken för nässpray så somnade hon, Jonna satt med henne i bilen medan jag handlade och sen blev det raka vägen hem för att laga middag.

Sen middag, pyjamas, tandborstning, någon vällingflaska och Familjen annorlunda på tv så sover nu alla barn och vi ska fika lite innan det blir dags att besöka kudden.

Får väl se hur natten blir med tanke på att Melvin och Hilma hostar + att Hilma har rätt så hög feber... :( stackars små trollen <3

I morgon är det Fettisdag och jag hade väl tänkt försöka mig på att baka lite semlor :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus