En spontantripp till Sveg!

Det blåste och såg ut som ett ganska otrevligt väder ute när vi satt och åt frukost i förrgår (onsdag) så jag bestämde mig för en spontantripp till Sveg för att lämna babyskyddet som vi nu sålt. Har köpt ett annat som passar att klicka fast på nya vagnen.
 
Jag tog med mig 4 flickor av 5 så pojkarna och Jonna fick bli hemma.
 
När vi kom till pappa så fikade vi lite smörgås innan barnen lekte en stund ute. Det var inte alls någon strålande sol men ändå rätt varmt ute och meja frågade om vi inte kunde gå ner till Sandtjärna och bada lite. Det är ju ganska mycket varmare där än i en större sjö så varför inte...
 
Det började regna precis när vi kom dit men sen slutade det plötsligt och det blev uppehåll ända tills vi var klara för att gå hem... blev ganska böta på den lilla bit hem till pappa igen men då var det ju bra att vi fick låna torkskåpet :)
 
Mycket barnvänlig plats att bada på.
 
Ninni Hittade bryggan rätt snabbt ;P
 
Lilleboro hemma efter bad och lite lätt blöt i håret av regnet.
 
Jag hade tagit med köttfärs, pasta och lite annat så pappa fick den äran att laga oss lite middag :). Åka bort och bjuda på middag och alippa laga den själv är lite skönt ibland :) men jag satt inte direkt och alappade utan svängde ihop en rabarberpaj under tiden!
 
Alla åt jätte bra, Jacob också även fastän han inte hade någon större matlust.
 
 
 
Så var de ute och lekte i omgångar också när regnet slutat.
 
Det blev ganska sent innan vi ätit middag, städat leksaker och mumsat paj men vid 20.00 tiden så satte vi oss i bilen och åkte hemöver i alla fall.
 
Tack pappa & co.för att vi fick komma och våldsgästa i några timmar :)
 

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Ni är alltid välkommna, att laga mat och det uppskattas gör ju inte ont :) JR uppskattade också besöket och att leka med "sina tjejer" :) Dessutom gör det ju inget att få en spontanpuss heller va? ;)

Älskar er alla och tack för besöket och välkommen åter när som :)

2013-07-20 @ 02:33:37
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus