Lördagkväll...

Idag har vi varit ute flera timmar efter senare frukost (som oftast på helgerna), det var +2 grader och riktigt härligt väder!
Vi hade lite snöbollskrig, Göran skottade hela gården, det var tung snö och han var helt genomsvettig då han var klar!
Casper fick igång fyrhjulingen idag också och körde en stund, både Ninni och Towe ville åka med honom och det fick de turas om att göra. Ninni ville kliva av rätt snabbt varje gång men Towe hon kunde åka hur länge som helst, hon har alltid gillat allt med motorer!
 
När vi kom in blev det lite slappt innan vi bar ut stora ekskåpet till bilen, det körde vi sedan till Klövsjö och hem till oss fick en annan skänk flytta... (bilder kanske kommer sen).
 
Sen blev det direkt hem lasta ur skåp, laga middag som blev ganska sen den också idag och sen duka av, natta Ninni för att sen mysa i soffan framför Melodifestivalen del 2.
 
Kakbuffè för barnen, synd de var så snabba att hugga in på godsakerna så jag inte hann få någon bra bild...

Melodifestivalen blev slut, 3 barn till nattades innan jag dukade fram lite pyssel för Jonna och Meja i köket...
 
De fick dessa av oss i julklapp men det har inte blivit något passande tillfälle förrän nu, kanske inte så passande nu heller med tanke på att klockan var 22.20 ca heller men det är ju söndag i morgon och småsyskonen sover. Man får passa på då så kan de inte klättra, riva och råka förstöra ;P
 
Jag lämnade flickorna i köket och nattade Theo som var himla trött ikväll och det förstår jag då det blev lite senare än vanligt...
 
Nu ska jag också fika lite innan flickorna får packa ihop i köket och jag får krypa ner i sängen och sova...
 
Puss å hej!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus