Stella har kommit!!!

En liten stund efter att jag lagt mig i går kväll/natt så hade jag fått ett Snap-meddelande av Benny på telefonen och jag kände direkt på mig vad som var på gång!

Det var en bild på Hanne och stora fina magen, band på magen som var kopplade för att kunna se värkarbete och det stod att de blir kvar för hon var 4 cm öppen!!! Jippi så roligt!

Ca 2 timmar senare hade jag fått ett snap-meddelande till och nu var det en bild på Henne med lustgasen bredvid sig och det stod att hon var sååå duktig (typ)! Jag somnade om och fortsatte att drömma förlossningar av någon konstig anledning ;P.

Nästa gång jag vaknade var någon gång efter 05.00 eller om det var innan vi skulle kliva upp!? I alla fall då var det ännu en bild på fina Hanne men nu med en underbar liten bebis på bröstet <3.

Hon hade alltså äntligen bestämt sig för att komma ut lilla Stella, efter ca 5 dagar över tiden (tror jag) och då ganska snabbt och bestämt verkar det som, har inte hört några detaljer ännu men det tog ca 4,5 timma och det är väldigt lite i jämförelse med när hennes son Storm föddes och det tog någon stans runt 2 dygn om jag inte minns fel...

Det blev i alla fall som ni nog redan förstått en liten flicka som ska heta Stella, hon var 50 cm lång och vägde 4045g så lite knubbig är hon allt och datum och tiden då hon kom var 31 mars 3015 klockan 04.40.

Storm som numera är en väldigt stolt storebror kommer att ta väl hand om sin älskade lillasyster tillsammans med Hanne och Benny, nu är de äntligen en liten familj på riktigt.

Storm och Stella <3

Kärleken till ett barn <3

Nu längtar och väntar vi bara på att de ska landa ordentligt innan de kommer över till Sverige och hälsar på och vi får träffa dem alla <3. Jag kommer garanterat att bli bebissjuk och tycka att Lilly plötsligt blir väldigt stor trots att hon fortfarande bara är vår lilla bebis.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus