Snart är November slut...

Shit!!! Nu har det gått typ 2 veckor sen jag skrev!!! Jag hade tänkt skriva förra helgen och sen tänkte jag på det i början på veckan och vips så är veckan snart slut... men så kan det ju bli när det är fullt upp med allt möjligt.
 
Jag minns knappt vad vi har haft för oss mer än det vanliga, förra helgen vet jag att jag bakade med Towe och Ninni och att vi tog in ved. 
I veckan hade vi besök av tidningen.
 
Den här helgen har vi än så länge tagit in mer ved och idag förberett för en heldag i morgon. Vi ska klockan 09.30 befinna oss i Klövsjö, barnkören ska sjunga på gudstjänsten och ska såklart vara där och öva ca 1,5 timma innan. Göran jobbade idag och jobbar även i morgon så jag ska ta med mig hela barnaskaran varav en måste åka med farmor. Casper ska med på gudstjänsten, han ska konfirmeras i vår och måste gå på visst många gudstjänster.
När vi är klar i Klövsjö ska vi hem och laga middag innan vi ska iväg igen fast denna gång här i Rätans kyrka, barnkören ska uppträda även här men då kommer göran att vara hemma från jobbet så den av oss som går måste inte ha med sig alla små.
 
På tisdag ska Lilly till BVC på 1-års kontroll och jag ska göra en glykosbelastning (tror jag det heter) eftersom mitt blodsocker var högt sista jag ver till barnmorskan, det var tidigare i veckan. Hoppas bara att det berodde på att jag precis hade fikat. Vi åkte direkt när vi lämnat barnen på dagis och åkte till robert och Leia för att hälsa på lite och vi hann precis fika innan jag skulle iväg.
 
Jag hade tänkt att jag kanske skulle ha bakat lite lussebullar innan i morgon men jag skjuter på det, men tomtegröt blir det i alla fall till frukost i morgon, jag lagar den i ugnen över natten så är det bara att servera i morgon bitti.
Pepparkakor ska vi säkert baka närmare jul men just nu sås äljer både Jonna och Casper för sina klasser och vi har köpt några lådor så det är ingen kris.
Casper har även sålt salami från Delikatesskungen och de ska vi försöka dela ut i morgon eller på måndag.
 
Igår var vi till Svenstavik och handlade lite på Dollar, det var länge sen vi åt godis så vi tyckte det var passande. När vi kom hem så körde vi som sagt in ved, Jag, Hilma och Melvin hjälptes åt att lasta på vagnen, de skickade mig vedträn och jag lade dem på vagnen. När skolbarnen, Jonna, Meja och Casper kom hem så fick de byta av och vi körde en kedja, Casper gav Meja som gav till mig och jag räckte till Jonna som lade på vagnen och det flöt på jätte bra och det var inget gnäll! Snarare tvärt om, de tyckte det var så roligt när det flöt på så bra.
Det var förresten ganska tur att vi tog in den redan igår och inte idag som det först var tänkt. Igår töade nästan alla snö bort, den har ändå legat väldigt länge, flera veckor! Men idag var det helt vitt ute när vi vaknade och det fortsatte att snöa mest hela dagen så det kom säkert 2 dm, sååå fint när fluffigt snö ligger på marken, taken och träden.
 
Vi åt natchosgratäng idag till middag, alla barnen var sysselsatta förutom Melvin som surade för att han inte kunde åka till Hailey men när jag frågade om han ville hjälpa mig att skära grönsaker blev han på bättre humör. Jag strimlade/skivade två paprikor åt honom och sen fick han skära dessa i små bitar och han tyckte det var jätteroligt och kände sig säkert nöjd med sig själv. Skar sig gjorde han inte heller och det är ju ett stort pluss ;P

 
Lilly fick sin present av momma när vi var i Svenstavik tidigare i veckan, när hon öppnat den hemma så fick hon inte behålla den för sig själv speciellt länge... Det var olika bilar som man kan haka i varandra och Theo är inne i en period då han älskar både bilar och lego och speciellt om de går att sätta ihop till ett långr "tåg"... hsn tog över dem rätt snabbt så momma undrade ifall han kanske önskade sig likadana av tomten :).

 
Ett par till vantar har jag hunnit sticka också.
 

Tror det kanske var i måndags, Göran fick rycka in och jobba, jag passade på att städa huset och sen duscha, skönt att ha båda sakerna gjorda.
 
Tog kort på magen för några dagar sen också, den växer så att det knakar och kilona ökar de med. Med Lilly vägde jag som mest 89kg och min tanke var att inte gå över 90kg men jag vete tusan om jag kommer att kunna undvika det!? 2 månader kvar och 2kg till så är det 90kg...

När dessa bilder togs var jag i vecka 30+4 och idag är jag i vecka 31+3

Nu ska jag fixa lite innan det är dags att sova, Ninni är orolig iväll och har krupit ner med Göran i vår säng, de kikar på (minns inte vad det heter nu) när de spelar datorspel på tv:n...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus