Feberfri!!!

Natten till idag så sov Lilly i sin säng igen och det var nog skönt för oss alla. Hon hade en temp som visade 39,5 grader innan läggdags och då hade hon ändå varit iklädd endast blöja någon timma, hon fick alvedon innan läggning och somnade snabbt. Vaknade några ggr under kvällen, mest troligt för att febern sjönk och hon blev svettig och klibbig, var in till henne någon stans mellan 5-7ggr från det att hon somnade tills hon vaknade 06.00 i morse, var inga problem att få hene att somna om när jag gett henne nappen.
 
I morse när hon vaknade var hon både pigg och sval och har så varit hela dagen, dock lite gnäll, mest troligt ont i munnen fortfarande. Hon sov ca 30 min på förmiddagen och sen 2,5-3 timmar ute i vagnen efter lunch som blev lite senare och därav var klockan 16.00 när hon vaknade. Det tog lite drygt 1 timma innan hon somnade nu ikväll men inget gnäll itan nöjd och lign hela tiden, ställde sig upp och rumstrerade lite i sängen men blev inte arg när jag lade ner henne med jämna mellanrum, däremot häll jag på att somna flera ggr där jag satt brevid sängen ;P. Theo som inte sovit något under dagen somnade inom 5 minuter från att han druckit sin välling.
 
Vi fick äntligen plädarna från wegot.se idag, de som vi skulle få som delkompensation för allt strul med soffan, jag var jätteglad tills jag öppnade paketet och såg att det var FEL FILTAR!!! Det finns tre olika filtar att välja mellan på deras sida, grå och fluffiga, blå något fleeceliknande men ändå lite lurvigt material och så några vita, jag hade valt gråa men fick blå...
Jag ringde direkt och det första de frågar är "och du kan inte tänka dig att ha blåa filtar istället?" nej för jag har köpt gråa kuddar till så det går inte var mitt svar, jag fick vänta en lååång stund och sen kom ett svar; "Men då skickar vi ut två nya filtar till dig", inget om att de vi fått som var "fel" skulle skickas tillbaka utan bara ett kort och positivt svar, vilket var förvånansvärt bra, hade väntat mig mer motstånd och sturl...
 
För övrigt så har barnen lov denna vecka och som start efter en lååång och lite jobbig helg så tog vi en väldigt lugn dag som start. Göran har jobbat hela helgen och idag jobbade han bara till 12.00. Efter en senare lunch, vi åt vid 13.00 så nattade jag Lilly och sen satt jag och alla barnen (utom Casper) i soffan och kikade på film, jag stickade iofs men jag satt ju här med dem i alla fall :).
 
Ni ska vi nog fixa lite fika, bädda ut sängen och bara slappa lite till innan det är dags att sova, i morgon är alla lediga, dock blir det säkert en lika tidig morgon som vanligt men man kan ju förhoppningsvis ändå ta det lugnt och mysa en stund innan det ska fixas med frukost och annat.
 
Puss, puss och sov sött <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus