En hel helg med vänner <3

I fredags jobbade Angelica här i Rätan, han hade tänkt prata med Robert i torsdags kväll ifall han och barnen ksulle vilja följa med henne från morgonen och vara här under dagen och sen äta middag när Angelica slutat jobba men det blev bortglömt då Göran hjälpte min farbor att montera ljud i hans bil...
Eftersom det blev bortglömt så ringde han på fredag efter frukosten och frågade ifall de ville komma ändå om Göran hämtade dem och så fick det bli.
 
Inte helt oväntat så stannde de över natten och vi satt uppe till efter 02.00 och spelade Alias och Monopol, det var jag och Robert som tampades på slutet (monopol) och han vann tillslut.
Barnen lekte och kivades om vart annat, vi åt frukost och middag och när kvällen började närma sig så frågade vi ifall de ville stannan en natt till eller om de hade andra planer... men det hade de inte så de stannade och det blev ännu en kväll med spel, dock bara till midnatt denna gång och Robert vann igen.
 
Göran jobbade söndag förmiddag, 07.30-12.30 och Robert han fick sovmorgon och klev upp när Göran kommit hem helt ovetande om att han sovit så länge!
Denna morgon/förmiddag var allt annat än lugn, trötta barn efter ett helt lov och en helg med sena kvällar så de kivades om minsta lilla småsak... det blev lite lugnade efter lunchen då några satt med sina plattor, någon selade tv-spel och någon satt vid en dator... lugnet lade sig och det var nog skönt för oss alla.
 
Lilly vaknade med feber denna dag, tog tempen vid frukost som visade på 38,9 grader och under dagen hann den stiga till 39,5 grader men hon var rätt pigg så jag gav ingen alvedon, inte heller till natten.
Då när lugnet lade sig så sov hon ute i vagnen en stund men vaknade tidigare än vanligt och när hon kom in så satt hon i soffan och mös med mig och Louie länge, länge <3
 
Besöket åkte hem strax innan middagen då de väntade besök.
Göran gick ner i frysen och kom upp med kötbullar och grönsaker, till det kokade vi gammeldags idealmakaroner och kokade en god gräddsås, det enkla kan iband vara så otroligt gott!
 
Innan barnen skulle sova så hämtade vi hem ett par Billys bokhyllor med dörrar som vi fick köpa billigt av en gullig tjej, nu ska vi äntligen få ordning på alla spel och allt pyssel!
 
Lilly somnade ganska snabbt denna kväll men febern gjorde att hon sov oroligt och tillslut fick hon komma upp och lägga sig i vår säng där hon somnade om inom 5-10 minuter. Jag och Göran hade just plockat fram pennor och målarblock, satt i lugn och ro och bara pratade, åt någon godis och färglade bilder.
 
 
 
Minns så väl när vi väntade Casper och hade ganska precis flyttat till vår lägenter på Timmervägen i Torvalla. På den tiden så låg barnens hus där uppe vi Jysk (men det brann ner) och vi hade bara några minuters gångavstånd så vi var dit och köpte målarblock och pennor och satt sen i timtal och målade <3<3<3 väldigt rogivande och ett bra tidsfördriv.
 
 
Lilly vaknade till någora gånger till under kvällen men somnade snabbt om, jag tänkte att hon garanterat skulle vilja   krypa fram till bordet som vi hade framför oss där vi satt på sängkanten men hon nöjde sig med att ligga kvar på kuddarna bara jag strök lite på henne handen emellanåt.
Hon fick sova med oss hela natten och sov bra, på det viset fick vi alla sova utan spring upp och ner, behövde bara kliva upp tidigt i morse för att hämta Louie som vaknade och var hungrig.
För övrigt så sover han ofta större delen av nätterna i sin säng och vaknar inte och vill ha mat förrän framåt morgontimmarna.
 
Idag vaknade vi till alarmet på telefonen igen och det var dags för måndag, ny vecka, vardag och rutiner igen efter en dryg veckas påsklov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus