Loiii!!!

Lilly har hittills bara kallat sin lillebror för; Looo som i Louie eller Booo som (lille) bror men igår så lossnade det och hon kan numera säga Loiii och det har hon nu sagt ca 100 ggr idag om inte mer ;P.
 
Lilly har varit ganska gnällig nu några dagar, jobbigt blir det nog för både henne och oss men jag tror att det är hennes hörntänder som spökar, alla 4 kommer nog snart att bryta ut ungefär samtidigt, stackars lilla Lilly <3.
 
När vi kom hem från kyrkis idag så kom vi samtidigt som skolbarnen, Lilly och Louie sov ute i vagnen och Jonna var hemma och pasade dem när jag hämtade barnen på dagis, tyvärr så hade Louie vaknat och tydligen väckt Lilly också som bara hunnit sova en knapp timma... hon var ganska så grinig och jag kände att jag kommer ju inte kunna få ihop någon middag med det humöret på henne...
 
Jag stötte på svärmor när jag gick förbi hemmet tidigare, hon bad mig komma in lite så vi kunde kika på en kladd för inbjudan till Caspers och Tonys konfirmation...
Med denna arga Lill i famnen så chansade jag och skrev ett sms och frågade hur länge hon jobbade, hon ringde upp och svarade att hon slutade 15.30... jag frågade ifall hon hade planer eller kunde komma förbi här en stund och hjälpa mig så jag fick ihop någon middag och det var inga problem <3.
 
Jag satte mig i soffan med både Lilly och Louie i famnen, Jonna och Meja var med kompis och de andra slappade framför en film, Theo satt med sin platta.
Lilly lugnade sig och så småningom gick vi in i köket, tänkte att jag kunde ju försöka börja med middagen i alla fall... Svärmor kom, dock var barnen rätt lugna, hon häll mig sällskap, vi pratade lite om konfirmationen och annat, däremellan pratade hon med barnen och så småningom var bordet dukat och jag serverade köttfärssås och makaroner.
Så snällt av henne att komma förbi, brukar inte be om hjälp på det här viset men nu när Göran inte var hemma så kändes det som lite lättande att hon kom.
 
Vid nattningen fick jag lite hjälp av Jonna, hon satt en liten studn inne hos Lilly och Theo under tiden som jag bytte på Louie ióch matade honom, de andra hade redan lagt sig och kikade på en film.
Alla barnen sover nu, Louie somnade sist och Jonna lade sig nyss, Göran och Casper är påväg hem från stan, de har varit på bio.
 
I morgon ska det städas och fejas så jag ska nog göra mig klar för sängen strax.
Jo just ja, mensen kom tillbaka idag... tidigt som vanligt men är som sagt van...
 
Nu elda och sova... puss puss
 
Innan han tyckte att han skulle sova <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus