Mina fina pojkar ❤️

Även idag klev jag upp ca 07.15 för att klä på mig och skjutsa Casper till bussen som han åker med 07.40 till stan för utbildning av traktorkort.
Han slutade strax innan 13.00 och ville gärna inte vänta på den buss som går ända hem vid 17.00 så han fick ta den tidigare vid 13,35 som bara går till Åsarna så jag hämtade honom där.
När han kom hem så satte han sig nästan direkt och pluggade teori genom att göra dessa tester och delprov. Han har redan klarat alla och är nu på repetitionerna där han ska traggla massor innan skrivningen.
Han är duktig och jag hoppas att han håller modet uppe trots motgångar.

I alla fulla fall så lät tuttade bytte jag blöja på Louie och tuttade honom i sängen, han somnade och jag låg kvar och slumrade lite tills Lilly kom, då var jag snabbt ur sängen för att inte hon skulle väcka Louie och så gick vi och åt frukost, Göran och Louie fick ligga kvar och sova, vid 11.30 tiden vaknade de så lite sovmorgon blev det ju ändå.

Det har blåst rätt bra ute idag också men det har ändå varit klarblå himmel och strålande sol, hade varit skönt med sommarvärme ett tag till men det känns att hösten är påväg.
Jag skickade ut barnen vid 12.30 tiden, de behöver få lite frisk luft och sol, i morgon skulle det också vara fint.

Theo har klättrat på bilarna idag också, han leker hur bra som helst med sina leksaker och sen plötsligt försvinner han och gör dessa hyss, idag var det som sagt bilarna som han klättrade upp på... Till sist fick han sitta fastspänd i vagnen en stund mot sin vilja, vi måste ju markera att det inte är okej!

Vi åt något så enkelt som grillkorv och makaroner till middag idag, så enkelt kan vara så gott och barnen åt massor.

Barnen har nyss kikat på film och nu sitter jag inne hos dem tills de somnat, vi hann i alla fall göra matlista under tiden som de såg film så nu är det bara att skriva handlingslista och bestämma vilken dag vi ska handla på också.

Jag har börjat gruva mig, eller snarare samla alla måsten inför hösten, i mitt huvud, barnen behöver nya stövlar, underkläder och strumpor ska inhandlad, sommarkläder ska ut i lådor med rött storlek och lite höst och vintrigare plagg ska in, någon ska helt byta storlek på kläderna.
Overaller och alla andra vinterkläder ska bön snart fram också och vi måste verkligen försöka få ordning i rummet där ute, det är så mycket grejer!!!
Blommorna skulle ha satts om, fönstrens skulle vi ha putsat, det ska storstädas inne efter all smuts som dras in på sommaren, dammsuger så gott som dagligen och torkar då och då men nu vill jag ha riktigt rent och ordning och reda!

Rutiner ska återinföras och hållas så att allt flyter på bättre och alla vet vad som ska göras när, jag älskar verkligen när allt bara klaffar, alla hjälps åt och vill att saker och ting ska fungera, då är alla mycket gladare och nöjdare och det blir mer harmoni ❤️.

Nu sover de små, bara Louie kvar och så ska Jonna och Meja få vara vakna lite längre.
Jag vet inte om jag ska sticka, läsa bok, virka, se på tv/film eller färglägga i målarböcker!? Någon blir det väl för hoppningsvis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus