Besök och stök på alla hjärtans dag <3

I morse när Theo vaknade så gick han raka vägen till köket och hämtade sin Ipad, vi brukar lägga undan dem på kvällen men hade glömt det men jag lät honom ha den, tänkte att vi får ju besök senare så då kan det vara bra och skönt med en extra lugn morgon.
Ganska snart frågade de andra barnen också om de fick ha sina plattor en stund och jag tänkte samma sak där, en lugn start på dagen kan nog vara bra för omväxlings skull.
 
Jag klev upp vid 09.00 men hade varit vaken betydligt längre, kokade gröt till mig och Lilly och bytte hennes blöja och tog på kläder under tiden som gröten svalnade.
Theo följde med till köket när hon skulle äta och han smakade rätt många tuggor, han brukar oftast smaka men det är olika hur mycket.
 
Så småningom dukade jag upp frukost till oss andra också, vi åt i någorlunda lugn och ro och när vi precis hade ätit klart och jag dukade av det sista så kom moster Tina & co inrullande på gården.
Det blir ju inte så ofta som vi ses nu när hon jobbar men det blir mer av det sen när hon fått bebis igen <3.
 
Barnen började leka med kusinerna direkt, dock fick vi avstyra Melvin som blev vrång när han inte fick vara med och jag kände direkt att det inte var någon bra dag för onödiga konflikter så jag frågade honom om han hade lust att spela lite tv-spel. 
Det blev genast lite lugnare men inte helt lugnt då Hilma, Towe och Ninni rök ihop om vartannat och till och från följande timmar, smågnabb helt i onödan om skitsaker...
 
Astrid däremot som för det mesta inte vill ha Theo för nära ville väldigt gärna leka idag, så ovanligt att se de två leka med varandra för en gångs skull, annars har hon bara sagt ifrån och sprungit iväg från honom men nu följde hon med honom till rummet och lekte med bilar bland annat.
 
Vi försökte få till en liten fikapaus där någon stans, hade ju paj kvar sen i förrgår som vi mumsade i oss, de som inte ville ha paj fick ta bara vaniljsås om de ville och till det lite kex. 
 
Timmarna gick, vi pratade så gott det gick i olivet av lekande, glada, omvartannat ledsna och bråkiga barn, Tina snusade på Louie och vi hade det ganska så mysigt ändå.
 
Det började närma sig hemgång för gästerna och därmed också tid för att städa ihop alla leksaker och faktiskt så blev det inte så jätte mycket protester även om vi inte slapp det helt. Brukar vara lite extra kinkigt att städa när inte alla har lekt med allt och när några andra barn förutom bara syskonskaran varit här och lekt... Samma sak när vi har varit i Brånan och hälsat på, då kan det ta över 1 timma ibland att städa, trots att man säger till i tid och man är där och hjälper och uppmuntrar så ska det gnällas och tjuras.
I alla fall så blev det städat och vid 15.00 åkte de hemåt.
 
Det stod duschning på schemat och idag tog vi det innan middagen, ibland har vi gjort så att bara de som ska på skolan på måndag duschar på söndagar och de som inte börjar förrän på tisdag med skola och dagis duschar på måndag förmiddag men det är nästan skönare att ha alla klara redan på söndag kväll.
 
Till middag åt vi rester, pizza sen igår, hade tänkt göra någon form av pastasås först men det får nog bli i morgon.
 
Barnen somnade så småningom, jag duschade innan de minsta nattades och sen har jag suttut och myst, matat, bytt blöja men Louie som just nu sover i vagnen.
Jag har kikat på det okända och nu är det spårllöst, kanske blir det en film senare, som jag garanterat kommer att somna ifrån ;P...
 
Jo det är ju alla hjärtans dag idag också, vi brukar inte fira det med något speciellt, önskar ibland att vi gjorde det men jag antar att det kommer att passa bättre när baren blir lite äldre ( om jag ska vara ärlig)...
Man älskar ju varandra och visar kärlek ändå varje dag <3
 
Nu vaknade Louie så han vill nog mysa en stund till <3
 
Pappan och Louie morgonmyser ❤️

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Tack för idag älskade ni 💞

Svar: Tack själva <3
Kim Meyer

2016-02-15 @ 00:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus