Blogg eller dagbok?

Jag skrev ofta dagbok förr, i perioder skrev jag flera sidor om dagen och jag har skrivit ut ca 16 st... i alla fall vart jag vill komma är att jag egentligen saknar att skriva dagbok. Känslan att skriva med papper och penna, det är rogivande och man kan framför allt vara personlig, när man skriver här på bloggen så kan man inte riktigt gå in lika mycket på detaljer och känslor och det saknar jag verkligen! 
Ett tag tänkre jag att jag kunde göra både och, kanske på datorn och inte i en bok och bara lägga in lite av det i bloggen men det blir ju nästan som dubbelt jobb det också och då skriver jag ju ändå inte i en bok...
 
Jag vet att jag har en del läsare här men det är inte så många egentligen även om det är uppskattningsvis uppemot 120 st...
Jag vet ju att ni läser vad jag skriver men jag hade tyckt att det vore roligare om jag fick läsa era fina kommentarer lite oftare. Egentligen är ju inte kommentarerna och läsarna det viktigaste för mig men om jag inte skulle få något alls av det så skulle jag abslut hellre skriva dagbok. Även om jag ser diagrammet över unika besökare och sidvisningar så känns era kommentarer mer som en bekräftelse och en morot att vilja skriva mer och oftare.
 
Detta blev ju en massa pladder men jag tror ni förstår, jag vet alltså inte riktigt om jag vill fortsätta vara så aktiv här utan överväger att köpa mig en fin dagbok och en bra penna istället, för skriva vill jag och det är så skönt att veta att det man skriver kan hjälpa mig senare i livet att minnas allt fint mycket lättare och det skulle i sin tur hjälpa mig att må bra.
 
När jag väl skriver dagbok så får INGEN läsa den utan det är BABA MIN men en dag när jag inte längre finns vid livet eller kanske redan när jag är gammal så vill jag såklart att kanske mina barn och barnbarn ska få läsa och ta del av det liv som jag levt, tankar jag tänkt och känslor jag haft.
 
För övrigt så var vi mest inne hela dagen igår då det inte var så vidare fint väder ute, på eftermiddagen tog jag med mig Jonna, Lilly och Louie en sväng till Svensta för att lämna mammas födelsedagspresent som hade kommt. Det var en flufiig och mjuk morgonrock med fina moln på och sen skulle jag även handla lite mjölk och godis... ibland slår suget till mitt i veckan och denna gång var det Görans men jag tackar ju tyvärr inte nej ;P Casper var också ganska snabb att beställe lite gott från Dollar.
 
Idag såg det lika grått och trist ut men det var ändå +22 grader ute så jag skickade ut barnen som klädde på sig lite motvilligt men sen hade de ganska roligt. Molnen lättade och solen kikade fram och efter att vi ätit middag ville de frivilligt gå ut igen.
 
Så småningom började det droppa och sen kom skyfallet! Det bara öste ner, blixtrar lyste upp himlen och åskan mullrade härligt! När det regnade som värst började det plötsligt att hagla, 5-6mm stora kulor smattrade på marken och taken och nedanför stupränorna samlades stora högar med iskulor.
Barnen blev helt till sig och skrek och skrattade om vart annat, Tony fullde en stor hink/tunna med dessa iskulor och ställde på bron så att barnen fick känna och till sist tog han hela och hälde allt över sig själv och jag var där med kameran(telefonen) och filmade, både just det och tidigare på regnet och barnen som sprang och hoppade studsmatta nakna.
Theo och Lilly hade precis duschat innan regnet kom och gjort sig klara för sängen, de hade lekt både i sandlåsan och vattenpölar och var inte alls speciellt rena, precsi som det ska vara på sommaren. De fick vara uppe lite längre  tillsammans med de andra pga det spännande väderomslaget.
 
Nu har lugnat lagt sig, långt ifrån alla sover eftersom de har kikat på film men snart är det dags för dem att släcka ner och lägga sig för att få påhälsning av John Blund.
 
Härom kvällen var jag ner till Gittan en stund (läs flera timmar!!!) när barnen lagt sig, skönt att få dricka tee i lugn och ro  innan det kallnat och kunna avsluta våra meningar och komma ihåg vad vi tänker och pratar om, inte alltid så lätt när alla barnen är med ;P
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har läst här av och till under några år men vart lite dålig på att lämna kommentarer jag ska skärpa till mig/mamma Lina

Svar: :)
Kim Meyer

2016-07-14 @ 13:41:48
Postat av: gunilla

Jag gillar att få följa dej och din fina familj här på bloggen. Kollar "nyfiket" varje dag om du gjort ett nytt inlägg, men förstår samtidigt att man lessnar om man inte får någon respons

Svar: Ja jag hoppas att läsarna inte lessnar när det blir längre uppehåll, men som du skriver så tappar man lusten ibland.
Kim Meyer

2016-07-14 @ 15:31:15
Postat av: Anonym

Hei😊 skriv blogg! Jeg har lest bloggen din en god stund. Har to barn. En jente på 4 og en gutt på 1. Fatter ikke helt hvordan du får tid til alt! Men spennende å lese! Synes det kan være hektisk med to😝 klemmer

Svar: Tacksnälla! Jo det är full rulle hela tiden m,en jag gillar det så länge jag har lite kontroll :). Kram
Kim Meyer

2016-07-14 @ 19:00:08
Postat av: Jennie Östman

Du får inte sluta blogga! Det är så roligt att läsa om en storfamilj som ännu inte varit med i Familjen Annorlunda.

Svar: Nej familjen annorlunda har vi fortfarande inte testat, kanske det också blir en dag!? 😊
Kim Meyer

2016-07-14 @ 23:46:42
URL: http://jenniebenni.blogg.se/
Postat av: FredVisgot Visgot

Hej! Kommer inte ihåg hur jag hamnade på din blogg men har följt dig i drygt två år nu tror jag. Jag fascineras av familjer med många barn och tycker det är jättekul att läsa om dig och din familj! Läser också en del kändisbloggar som är kul på sitt vis men på nåt sätt är det mer intressant med en "vanlig, normal" familj. Så fortsätt gärna blogga även om det såklart känns trött ibland! Jag bor med min familj, man och tre pojkar i Strängnäs sörmland.

Svar: Oj va pepp jag blev nu, en "vanlig" blogg som min om vår vardag är intressantare än en kändisblogg 😊. Tack! Det tar jag som en komplimang!
Vet dock inte hur jag skulle kunna få min blogg att växa, lite större med fler läsare skulle vara skoj men inte alltför stor 😉
Kim Meyer

2016-07-15 @ 19:55:07
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus