Torsdag och fredag...

Jag försöker komma ikapp lite i skrivningen som jag inte hunnit med de här dagarna, hinner sällan skriva något dagtid och på kvällarna har jag varit för trött och mest suttit i soffan och halsovit med Louie på bröstet tills han somnat gott och jag lagt honom i vagnen. Vagnen är fortfarande hans säng på nätterna då jag vill ha honom i samma rum som oss ett tag till.
 
I torsdags var det bara halva barnaskaran hemma eftersom 3 var hos momma och 2 nere hos moster Gittan i sthlm men jag kan inte säga att det var speciellt jätte lugnt eftersom de 4 yngsta var hemma... de kräver ju sitt i alla fall och jag kan inte minnas att jag hann sitte ner och ta det lugnt mer än vanligt.
Göran åkte dessutom en sväng till Svenstavik och hälsade på Robert, de har äntligen fått sina batterier till de nya radiobiarna så de skulle ta första provturen tillsammans.
 
Theo hade han kunnat ta med sig om inte Liam hade varit sjuk med nästan 40 graders feber...
Jag skurade golven, badade och duschade Theo och Ninni, ringde viktiga samtal och ja, lite tvätt fixades också.
Jo, svärmor ringde förresten och drågade ifall jag ville följa med på en promenad till affären, Tony var här så han och Casper kunde passa Theo och Ninni under tiden så tog vi med oss Lilly och Louie. Jag tog Louie i sjalen och så fick Lilly åka Buffalon, så skönt att komma ut och få lite friskluft och solen som sken gjorde allt ännu bättre.
 
Barnen som varit hos momma kom med bussen kl 18.45, Göran hämtade dem och de var trötta så på med pyjamas och sen krypa ner i sängarna och kika på lite film innan sovdags. De hade som jag skrev i förra inlägget haft det jätte bra hos momma och var mycket nöjda, hade de fått välja så hade de stannat minst 1 natt till!
 
Igår var det fredag och en lugn morgon, barnen fick för omväxlings skull sitta lite mer sina plattor innan frukost vilket gjorde att jag kunde ge Lilly sin gröt i lugn och ro och även jag hann äta gröt utan stress. 
 
 
 
 
Ingen kom och tjatade om frukost så Lilly fått ny blöja och ätit så passade jag på att ta fram datorn och skriva gårdagens inlägg, ibland måste man passa på och ta tillfället i akt.
 
Vi skulle så småningom äta frukost men bestämde oss rätt snart för att tidig lunch var bättre innan vi skulle gå ut och leka i snön, vi tog oss ju inte ut dagen (bara de små hemma) innan så nu när det är så fina väder måste man ju passa på att njuta.
 
 
Tog bilderna när vi kommit in...
 
Barnen åkte madrasser och Göran hade laddat batterierna till alla 3 radiobilarna så de kördes så klart med dem också.
Jag kom ut lite senare så jag fixade klart lite här inne, tog på mig kläder, tuttade Louie och klädde på Lilly som vaknat från sin korta lunchvila.
Fick även besök av en bekant som ville kika på våra bilstolar då hon inte riktigt vet vilka stolar hon ska köpa till deras nya bil då de hon har tar så fruktansvärt stor plats i bilen.
 
Gick även ut med lådor i lagårn och hämtade in nya, ska rensa och byta storlek till Lilly och tog med större kalsonger till Melvin. 
När jag kom in och varit inne en stund frågade Göran vart Theo var och jag svarade med "är hsn inte i barnens rum då?" Varpå Görsn säger "tog du in honom då?" Och jag svarar "nej, gjorde inte du!?"  
Tur jag bara varit inne i ca 10 min, Theo hade stängt in sig i rummet i lagårn för att leka och han stod i fönstret och kikade när jag kom ut. Han var ledsen men inte panikslagen som tur var, stackarn ❤️
 
Till middag åt vi schnitzel och ris.
Theo var som en huligan hela dagen, klättrade och for runt överallt och så blir han förvånad när han snubblar och ramlar ner från stolar och bord...!?
 
Hänger och balancerar på en fot...
 
Så mycket av kroppen som möjligt ska vara i luften samtidigt...
 
Leker titt-ut med Casper utanför fönstret...
 
 Ninni ocg Towe började bråka i rummet, jag gick för att titta och mötte detta... de skulle göra en video till youtube och eftersom de inte får ha smink som de större så "tager man vad man haver" tyckte väl de... Ninni som titat på sig själv flera gånger den sista tiden och vet att hon inte får blev när jag såg efter arg på Towe för att hon "lurat" henne och vem som hade målat vet jag inte men de båda insåg ganska snabbt sina misstag...
 
Både Theo och Lilly var rätt trötta strax innan 19.00 så det var bara att göra dem redo för sängen och natta, Louie har börjat fått in kvällrutiner också och så klart så vill han också äta, mys och sova precis när Theo och Lilly ska nattas så Göran har fått ta nästan alla deras nattningar senaste veckorna <3.
 
Ja som sagt Göran nattade, och jag kokade lingonsylt medan de andra barnen kikade på "Fredagkväll med Malin" i väntan på "Fångarna på fortet" vilket i sin tur visade sig vara säsångsstart på "Let´s dance" istället men det gjorde ju ingenting.
Louie låg i babynestet på köksbordet under tiden jag gjorde klart sylten, pyjamas och ny blöja hade jag redan fixat och ganska snart fick vi sjunka ner i soffan och mysa.
 
 

Idag är det lördag och den har inte varit lugn, eller jo ganska lugnt (barnen) har det varit men allt har gått i ett och jag hann knappt få i mig lunch. Nu är det lite lugnare och Göran är iväg och hämtar Jonna, Melvin och Gittan vid bussen i Ytterhogdal, eller ja utanför eftersom den inte går turen in i Ytterhogdal längre...
Men detaljer om denna dag får ni senare... puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus