Att gå en mil...

...är kanske inte så vårt som jag hade föreställt mig... för jag lyckades med et idag utan att det egentligen var meningen ;)
 
Först tog jag bilen för att lämna barnen på dagis, hade tänkt gå med dem då de vill se trollen som är längs cykelvägen men de var inte så sammarbetsvilliga så vi skulle inte ha hunnit...
När jag kom hem så satte jag Lilly och Louie i Donkeyn (dubbelvagnen) och så knatade vi iväg på en promenad i det fina vädret. 
Jag slängde iväg ett meddelande till Kajsa för att se om hon kanske ville göra oss sällskap och hon skulle bara ge sonen gröt och fixa lite först så då pasade vi på att gå förbi svärmor för att tjuva lite av kålpuddingen som blev kvar igår, till lunch idag.
Kajsa var nästan klar när vi kom förbi, jag och Lilly gick in en stund under tiden hon bleb klar och Louie sov i vagnen.
 
Vi gick till korsningen på andra sidan fär att vända och gå hemåt igen och det blev ju minst 4 km, vi var tillbaka hemma igen vid 11.00 tiden, perfekt tajming för Göran hade sin lunch strax efter.
 
Efter lunchen så lekte Lilly och Louie lite på golvet och jag vek en del tvätt och stoppade på plats, men var det dags för Lilly att sova och Louie också för den delen, jag gjorde klar Lilly och satte henne i vagnen med nappen där hon fick sitta under tiden som jag bytte på Louie och ammade honom.
När de båda satt i vagnen så fixade jag undan det sista av tvätten som hängde framme och inan jag var klar så sov de båda och jag ställde ut dem nedanför bron med dörren öppen och så fixade jag undan ännu lite mer tvätt innan det blev dags att gå och hämta barnen på dagis.
På onsdagar när Göran jobbar blir det lite trixigt då dagisbarnen ska hämtas precis i när de minst oftast sover och skolbarnen kommer inte hem förrän närmare 14.00...
 
i alla fall så traskade jag iväg, skönt att gå i lugn och ro och när jag kom fram ville barnen leka på den nya klätterställningen och vi hade ju ingen tid att passa så det gick ju bra, flera av klasserna F och 1 var också där och lekte och de var mäkta imponerad av Theos klättrande!!! Själv så önskar jag att han inte var så bra på att klättra...
 
När skolbarnen hade slutat ca 45 min senare och skulle vänta på bussen så ville alla mina barn gå med mig men när bussen väl kom så slutade det med att alla utom Lilly och Louie åkte bussen, dagisbarnen också så det var bara för mig att lägga på ett kål och knata hemöver.
Solen sken och det var typ +17 grader men så blåste ändå rätt håda vindar som gjorde att jag ändå hade jackan på och jag var rätt svettig när jag kom hem!
 
Meja fick ta med sig kompisen D hem idag och ev så ska hon sova här i helgen.
Egentligen så skulle hennes mamma hämta hene efter middagen men jag föreslog att hon kunde sova över om hon ville och det var ingen tvekan!
 
Vi åt köttsoppa till middag, inte hemgkort utan köpt av märken BONG och den köper vi aldrig igen för den var inte alls bra...
Barnen åt ju inte så mycket till middag av förståeliga skäl så jag satte igång och bakade en blåbärspaj som vi åt till kvällsfika.
 
Nu sover alla barnen och mina ögon går i kors men jag vill avsluta med att berätta att mina promenader idag resulterade i att jag gått en hel mil!!!
 
Att höra vågorna klucka i sjön...
 
att se dessa sötnosar sova...
 
och att äta blåbärspaj, det är små guldkorn i livet det <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus