Magsjuka, matförgiftning eller vad!? Kusinmys och Casper hemma igen!

Göran kände sig lite bubblig i magen igår eftermiddag, senare på kvällen kände jag att min mage också började bubbla lite och inom de närmsta timmarna så konstaterade vi att allas magar bubblade!
Först kom Melvin ner och sprutlackerade insidan av toaletten sittande på den och sen var det Jonnas tur, Melvin kom ner igen och denna gång kräktes han, sen kom både Meja och Ninni upp. Jag var själv tvungen att besöka toaletten 2 gånger under kcällen/ natten och innan morgonen så hade alla utom de tre minsta och Casper antingen kräkts, haft diarre eller både och... Det var ganska fullt i bäddsoffan där alla kom och lade sig en efter en.
 
 
Jag har ingen aning om det är magsjuka eller ej men oftast vid magsjuka så brukarinte alla åka dit samtidigt utan det brukar bli mer utspritt...
Matförgiftning? kanske vi har ätit något som var dåigt utan att vi visste om det?
 
I alla fall så efter frukost så övergick de bubbliga magarna till feber, alla de som varit dåliga (av barnen) har även haft feber under dagen, någon bara 38,1 grader men både Meja och Melvin hade upp emot 39,4 grader...
 
Så ja det blev ännu en lugn dag här hemma och denna var exra lugn med filmmaraton för de som orkade titta, Lilly och Theo som inte alls verkar vara påverkade har lekt på som vanligt och det har märkts att de varit lite extra rastlösa just idag när alla andra syskonen bara legat och slappat.
 
 
Göran skulle ha jobbat idag men fram emot morgontimmarna så sjukanmälde han sig av förklarliga skäl, han hade också behövt gå på toaletten och även om han skulle ha varit frisk så skulle det kanske ha varit dumt om han jobbade med risk för att ta med sig någon form ac smitta här hemifrån...
I morgon är det bara Casper som ska på skolan...
 
Angående Casper förresten så kom han äntligen hem igår efter över en vecka borta! Han har bott i Brånan hos Tina och magnus för att se efter djuren när de har solat och badat i Grekland.
Det har gått fin fint för honom även om han haft lite tråkigt och svårt att komma på något att göra men å andra sidan så kanske han har passat på att sova då istället.
Han var även snäll och städade ihop leksaker och tog reda på en del ren disk och dammsög när de åkt, de fick lite bråttom och hann inte stöka undan allt som de hade tänkt. han var även snäll och klippte gräsert och plockade i ordning på tomten så man kan säga att de fick sig en liten extra överrakning när de kom hem sent igår <3 och jag vet att det uppskattades!
 
Skönt att ha honom hemma igen <3 sov hos mamma i natt då bäddsoffan var full.
 
Casper passade även på att ta epan och åka till Myrviken för att hälsa på faster Ewe med familj <3. Som jag förstod det så hade de haft en bra dag tillsammans, han hade lekt och spelat tv-spel med kusinerna och blivit bjuden på finmiddag innan det var dags att åka tillbaka till Brånan och djuren.
Tack fina Ewe och Niklas, Freddie och Emmie, vi måste ses allihopa snart, det var väldigt länge sen sist, vi kanske kan bjuda hit er på middag någonting framöver?Casper hade en toppendag med er!
 
Casper 15 år och Freddie drygt 4,5 år <3
 
 
Lilly och Theo Klättrar upp vid pappas dator och knappar på tangenterna och testar svettband på huvudet så fort de hinner ;P <3<3<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus