Sista rycket!!!

Började dagen med lite senare frukost, Göran hoppade över frukosten och gick direkt upp på övervåningen för att putsa fönstren så vi blir klara med den grejen på listan. Dock är våra fönster ganska gamla, så som huset, måste nog börja fundera på fönsterbyte vilket PR som helst 😂.

Ja och sen var det bara att fortsätta försöka vara effektiv med städningen mellan blöjbyten, amningstillfällen, nedsövningar, barn som gör hyss osv...
Sakta men säkert närmar vi oss målet, sängarna är renbäddade, hälften av golven skurade, middagen intagen, barnen duschade och nu sover snart de 4 minsta, räknar inte Louie som ska få pyjamas och tutte när Lilly somnat, alltid hon som är sist att somna numera.

Ja och sen är det "bara" att skura klart golven och skura badrummet kvar innan vi kan duscha, bädda rent i sängen och sen lär det vara dags att sova.
Resten av veckan står det tvätt på schemat, önskar mer och mer att jag hade två tvättmaskiner och två torktumlare och sen vore det ju bra med en tvättstuga att ha dem i också, nu är ju allt i badrummet och vi har ju bara ett!
Jaja, tvättkorgarna är fulla med både kläder, sängkläder och handdukar men med tanke på att maskinen tar 8 kg så borde jag få bort det mesta i morgon om jag börjar tidigt 😅.

Nu sover hon, så bäst att ta sig an Louie och mysa lite med honom och samtidigt skicka Hilma och Melvin i säng, Jonna och Meja har redan lagt sig, självmant, de ville ha sina telefoner en stund innan det är dags att stänga ögonen och sova.

Lite snapchat-lek med Towe tidigare ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus