En liten böna som försvann...

Min mens har varit lite hit och dit sen jag fick tillbaka den efter Louie...
När vi var i Norge i slutet på oktober så kom mensen någon dag innan och då på dag 74!!! Jag hade tagit tester vid dag 40 ca, två med en veckas mellanrum och de visade negativt... efter det har det varit lite jämnare men nu i Januari var den sen igen, ca dag 50 tog jag ett test och det visade positivt <3.
Jag blev glad och förvånad men vågade inte riktigt tro på att det skulle ha varit något då jag haft tunna strimmor av blod vid toalett besök sen någon vecka tillbaka, jag hoppades så klart men var förberedd.
 
Den 20 januari när vi var och handlade, 2 dagar efter testet så började jag blöda lite smått, hade kraftig mensvärk och jag förstod att det inte skulle bli som jag hoppades...
Jag skulle ha varit i vecka 7+ när jag fick missfallet och detta var helt nytt för mig då jag aldrig varit med om det innan, och det känner jag mig otroligt glad för!
 
Jag ringde kvinnokliniken men de sa bara att jag skulle avvakta, jag hade gärna åkt in på en koll men jag skulle låta det vara och ta ett nytt test om 3 veckor!!! 
Jag tog ett test 2 dagar innan det gått 3 veckor och det var negativt, var förberedd och tots att man så klart blir lite ledsen så var jag ändå förberedd och hanterade det bra (inombords alltså).
 
Jag vet att människor runtomkring har sina åsikter och många tycker att det räcker för länge sen men jag känner mig inte helt klar och nej jag vill inte vänta flera år och sen börja om. 
Jag har brukat bli gravid ca 6 månader efter förlossning men så är inte fallet denna gång men det har varit mycket av det ena och det andra senaste tiden så det spelar säkert in.
 
I alla fall så håller jag tummarna för att det snart blir ett plus på stickan igen och att det får komma ännu en liten krabat till vår familj.
 
För övrigt så ska jag börja jobba igen i slutet av april eller början av Maj, har ju min anställning på Nikita Hair i Östersund men skulle gärna hinna något närmare, jag får luska lite... om inte annat så komme rjag att jobba torsdag till lördag varje vecka, det innebär halvtid till att börja med.
 
Så ett missfall altså, ledsamt, hade varit under bart att få veta vad du skulle ha blivit för en liten filur men du reste vidare <3 nu tar vi nya tag <3
 
(lånad bild från nätet)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie Östman

Styrkekramar. Hoppas på ett plus snart igen!

2017-02-14 @ 23:08:10
URL: http://jenniebenni.blogg.se/
Postat av: gunilla

Jobbigt när det inte går som man tänkt, men man får trösta sej med att det kanske inte hade blivit ett friskt barn. Det är bara att ta nya tag.

2017-02-16 @ 17:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus