-25 grader och knarrande snö...

I morse ringde Görans mamma och frågade omnhan kunde skjutsa Casper och Tony till bussen i  Åsarna, egentligen skulle hon köra men det var för kallt för att hennes bil skulle starta, -25 grader!!!
Sådär kallt så det verkligen knarrar när man går på snön. 

Havregrynsgröt till frukost och alla barn iväg till skolan och sen klä på och borsta tänder på resten som lite senare åkte till dagis. 
Görans mamma ringde i går och sa att om vi ville så kunde hon ha Louie mellan 9-14 så vi bara hade Minnah hemma och kunde passa på att vila, bara vara själva. Så han blev jätteglad för att han också skulle få klä på sig och åka bil. 
Hon kom dock hem med Louie lite tidigare, vid 12.30 för hon var tvungen att åka till Strömsund, hon hade tänkt att Louie kunde följa med men att montera bilbarnstol i -25 grader kändes inte så lockande. 
Hur som helst så hann vi vila i alla fall och lunch åt vi när Louie kom, fast han hade redan ätit. 

Hunnit tvätta och hänga två maskiner mer tvätt också och sen hämta barnen på dagis, hämtningen gick lite smidigare än vanligt idag, bara Ninni som tjurade, vilket hon tydligt gjort hela dagen...
Nu har även skolbarnen kommit hem och när jag tuttat klart Minnah så ska jag börja med middagen, när barnen kommit hem så blir det ingen rast och ro utan då är det full fart tills alla ligger i sina sängar. Jag kol förresten i tid ovanligt tidigt igår (men ändå för sent egentligen), redan vid 23.30 😊. 

Ja det var dagen så här långt, får som sagt se hur resten blir, det vet man aldrig i förväg 😅

Kommentarer
Postat av: sabinaelvstal.blogg.se

Jag är så sjukt trött på kvällarna så här landades de på kudden redan 20.40 😂😴

Svar: Å va skönt 😊
Kim Meyer

2018-01-10 @ 19:28:16
URL: http://sabinaelvstal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus