Massa tvätt, uppsvälld som en ballong och vig som ett gummiband

Det är så skönt med en ny tvättmaskin, även om det är en likadan som vi hade innan så känns det lyxigt och den tvättar snabbare än vad displayen säger, är en sån som känner av mängd och hur smutsigt det är osv. 
Torktumlaren är också som ny (rensat huvudfiltret) även om den snart  kommer att ge upp, man måste 9 ggr av 10 snurra trumman ett varv manuellt innan man startar den för annars börjar den inte snurra utan står bara och låter. Med rengjort filter så torkar den supersnabbt igen, vanliga filtret gör vi ju så klart rent varje gång, men den är inte som alla andra, något billigt märke och det ångrar jag idag. Man får vad man betalar för...

Har känt mig uppsvälld och öm i magen hela dagen och det håller i sig fortfarande, jag hoppas verkligen att det ger med sig. 

Annars så har dagen varit fantastiskt bra i jämförelse med senaste tiden, känt mig pigg även fastän jag är trött, fått en hel del gjort och jag han känt mig glad med tålamodet nästan på topp. 
Hunnit börja virka på en liten kanin också, den blir också vit. 
Gjorde en dubbel sats till med chokladbollar efter frukosten son barben fick mumsa i sig när barnen kommit hem från skolan vid 14.00. 3 var blev det, 2 knäck och 2 nävar ostbollar. 

Nu kika lite mer serie och dricka te innan det är dags att sova, i morgon är som vanligt en ny dag med nya möjligheter. 

Minnah var lite trög på att somna ikväll men lugn och snäll så det gjorde inget. 

(null)
Jonna tog en fin bild av henne ❤️
Och just ja Towe är ju lite vig av sig och hon är så stolt över det något vis, känner sig unik, vilket hon är, det vi alla på våra vis men vissa mer än andra. 

(null)
Inga problem 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus