19 Februari, supermåne!!!

Ganska segt att kliva upp i morse men upp skulle vi. Åt frukost, skolbarnen gick till bussen och vi andra myste ner oss i soffan en stund innan påklädning och tandborstning inför förskolan. 

Minnah var trött, Jonna som fortfarande är tussig och hemma från skolan lade Minnah när jag lämnade barnen på förskolan. 

När jag kom hem ställde jag mig och förberedde lunch och matlådor, dock blev vi lite osams Göran och jag innan han skulle till jobbet så han åkte mycket tidigare och utan alla lunchlådor... han ska sova hos Casper i natt och i morgon jobbar han heldag och natt med rast mellan 12-15...

Jag och Jonna kikade på en film efter lunchen då Minnah sov igen, blev bara en kortis på förmiddagen. 

När alla barn var hemma igen fikade vi hårdbröd till Mellis och sen tog jag och Minnah en promenad i det fina vädret innan det var dags att laga middag, kycklingstroganoff blev det. 

Nu ikväll har jag fixat både matlista och handlingslista, dags att månadshandla vilken dag som helst nu, det börjar bli lite lite kvar av det mesta här hemma. 
När listorna var klara och alla barn lagt sig så kikade jag, Jonna och Meja på en film och nu är det dags att sova, ny dag i morgon. 

(null)

(null)
Synd att molnen hann komma ivägen, det är inte bara fullmåne ikväll utan supermåne 😍

Kommentarer
Postat av: Emma

Så söt liten hund,vad är det för ras? Hon är verkligen supersöt ❤

Svar: Ja men visst är hon ❤️ det är en blandning av chihuahua och pomeranian 😊
Kimsan

2019-02-21 @ 00:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus