9 Februari... feber?

I morse när jag blev väckt vod 06.00 tiden kände jag mig väldigt trött fortfarande, Älsklingen åkte på jobbet och barnen kikade på film i vår säng (några av dem) och jag kunde ligga och vila en stund till.
 
Innan 09.00 åt vi frukoste och det är ändå ganska tidigt för att vara på helgen men alla var uppe och vakna utom Jonna och Meja som jag ringde in.
 
Tog en sväng till Åsarna för att hämta ett paket som jag endast fått påminnelse på, ingen avisering att det ens kommit fram, det var min hårddisk, nu är den hemma men jag har inte öppnat den.
 
Vi fikade fil/mjölk och flingor vid 13.00 tiden, tänkte att ingen var riktigt sugen på mat men ändå ville få något i magen, till middag blev det schnitzel, ris, svampsås och haricutverts, gjorde även 4 matlådor till Casper och Tony tills i veckan.
 
För övrigt har jag hunnit med att packa massor av blöjor, hängt tvätt, tvättat lite mer, virkat en ny napphållare till Louie, han valde färgen själv och så har jag röjt köket under tiden som barnen röjde i lekrummet så vi kunde bädda ren och sen när jag fortfarande höll på med disken i köket gjorde Meja och Jonna barnen klara för sängen och nattade dem. De valde några bäcker var och hann läsa 6 böcker innan de somnat.
 
Towe och Hilma passade Minnah i vårt rum, lyssnade på musik och dansade och nu har de gått och lagt sig för att kika på film, Melvin får lov att sitta med sin dator en stund till innan han ska sova.
 
Jonna har fixat te och hon och Meja spelar kort, just nu "Stress" och Minnah sitter här brevid och gnager på kex innan hon ska sova om en stund, jag kände att jag behövde få sitta och skriva av mig lite nu när det ändå är lugnt...
 
Älsklingen slutar jobbet 20.00 men jag vet inte om han kanske stannar i stan med Casper i natt, han börjar ju 09.00 i morgon igen.
 
Jag har mått lite knepigt hela dagen, orolig i magen och lite smått illamående så jag har försökt ta det lugnt, hoppas att jag slipper åka på magsjuka, dock har jag fått lite feber nu på kvällen också, 37,8 grader bara men det känns ändå rätt väl i kroppen.
 
  (null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus