Fredag halva dagen...

Idag tänkte jag nog att det var fredag mer än lördag, i alla fall delar av dagen... ibland blir det bara så...

Allt som oftast på helgerna så vaknar vi av att barnen plötsligt skriker och bråkar, igår var det om en gosedjurskatt och idag har jag ingen aning om vad det var. Igår klev jag upp först och idag klev Göran upp, jag bytte blöja på Noah och sen låg vi hur mot hud och ammade tills han somnade igen, då klev jag upp. 

Efter frukost hjälptes vi åt att få undan lite tvätt, bära ut klädlådor på vinden och bära in adventspyntet. 
Göran tog med sig Theo och Hilma och åkte till Svenstavik. De hälsade först på Robert en sväng, länge sen Theo och Liam sågs, sen tog de en sväng på Ica innan de åkte hem. 
Direkt när de kom hem så tog han med sig de större barnen till macken så de fick köpa lördagsgodis. Jag hade tänkt att de skulle plocka lite lagom var bara men pappan sa att de fick plocka så mycket de ville och det blev nog minst 500g var åt dem 🙈. 

Till middag lagade vi fiskfilé med potatis, grönsaker och hollandaisesås, barnen ÄLSKAR den maten. 
Efter mat fick de mindre sitt lördagsgodis, de fick ju inget förra helgen så påsarna låg snällt kvar i skåpet och väntade. 

Lilly, Theo och Melvin ska sova hos farmor i natt, de tog med dig sitt godis dit. 
Jag nattar Ninni och Louie nu och Minnah är på väg i säng och sen ska väl vi större kunna slå oss ner och slappa lite, det känns som att det behövs. 

Casper var iväg och besiktade en bil idag, en Volvo som han köpte av en snäll farbror här i närheten, den har BARA stått i 18 år!!! Den gick igenom med endast två stycken 2:or 😅. 
Tänk att han är minst lika galen i bilar nu som när han var liten och allra helst Volvo 💕. 

(null)

I morgon är det söndag och helgen är snart över igen, förstår inte vart tiden tar vägen!? 
Barnen ska till kyrkan och sjunga med kören, ska bara se till att inte glömma bort det som vi gjorde sist 😅 minnet är inte det bästa längre. Sen är det fotboll på kvällen innan dusch och läggdags. 

Göran skulle ha jobbat i helgen men är fortfarande riktigt förkyld, bihålorna har blivit bättre men hostan snarare sämre, låter nervigt mer att han fått något liknande det jag hade. Hoppas att jag har fel. 

Nu är det dags för Noah att få på sig pyjamas och sen amma lite innan han troligtvis somnar  för kvällen, sen kan det ju ta lite olika lång tid men oftast är hans kvällar så. 

(null)
Minnah fick lite yoghurt under tiden som jag fikade fram frukosten till de andra, undrar just om något hamnade i munnen!? 😂. 

Just ja, bakade lite limpor förut i dag också, de hade jäst klart lagom tills att middagen skulle lagas så jag gräddade den parallellt med matlagningen 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus