Lördag med regn och rusk..

I natt när jag var upp och kossadw visade klockan på 03.25 och Theo satt vaken i soffan och kollade tv... stängde av och stoppade om honom i soffan. 

Lilly låg redan hos oss, försökte på henne att ligga i motten så jag fick lite plats och luft längst ut i sängen, det var dör varmt! 
Louie kom också så små ingen och då har de mage att gnälla på varandra att det är trångt!!!! Ni kan ju sova i era egna sängar tänker jag!

Göran väckte jag  05.30 ca, han började att jobba tidigt. Både Theo och Ninni var vakna när han åkte och inte långt därefter så vaknade vi andra också pga att de absolut ska smyga in och fråga saker och ting fastän Minnah och Louie sov, själv hade jag nog halvt varit vaken sen jag var upp första gången. 

Frukosten vid 09.00 och då öste regnet ner. Det har varit en sån dag när vi alla bara suttit inne och myst, förutom Casper och Louie, de har varit ute några timmar. 

Jag var ut en sväng också, Casper skjutsade mig på tempo så jag kunde handla till middagen, hemgjord pizza och vi behövde jäst och banan. 

Eftersom alla de små vaknade tidigt så var de också trötta och lite tjuriga vid middagen, mest Louie men sen vid tandborstningen innan de skulle se på Bolibompa så var det ju tvunget att krångla mer ön vanligt. 

Göran kom hem precis när de små lagt sig i sina sängar, det funkar bättre och bättre med att de ska natta sig själva och vi bara är utanför men i land förstår jag inte hur se tänker!? De vet att vi är precis utanför som sagt men så fort vi sagt til den att ligga stilla och vara tysta och vänder ryggen till så ör det som att de inte tror att vi varken ser eller hör... 

De somnade så småningom i alla fall och vi såg på en film, eller ja alla utom jag såg på filmen för jag somnade som vanligt, satt och småsparkade Casper i örat, vaknade till då och då men ögonen for igen lila snabbt... när filmen var slut var jag pigg igen 😅. 

Louie vaknade nyss, hade drömt något... satt med honom en liten stund och nu ska jag försöka sova och förhoppningsvis få lite mer sömn än jag fick natten till idag. 

Är förresten nästan helt klar med filten också men vet inte riktigt hur jag ska göra med kanten runtom än 🤔

Natti natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus