Redan torsdag och snart fredag...

Denna vecka har verkligen gått jättefort!

Jag hade ju en önskan om en lugn natt och tänk att det blev så! Jag somnade som en stock när jag lade mig vid 22.30 tiden. Vaknade sen vid 03.00, Minnah måste ha drömt något och blev ledsen, hon lugnade sig snabbt och lade sig ner igen. Jag gick och kissade, släppte ut katten och kissade hunden innan jag kröp ner igen och sen blev jag inte väckt igen förrän vid 06.00 tiden. 
Både Lilly och Louie sov HELA natten i sina egna sängar! Lilly var den som väckte mig smygande och viskande, hon ville fråga om hon varit duktig som sovit i sin säng hela natten!? Och det hade hon såklart varit 😁. 

Vi tog en promenad till förskolan idag och Tyra följde också med, stannade till på Tempo på vägen hem och vi vag hemma igen ganska precis vid 10.00. 
Jag och Minnah åt lite frukt och jag började med projekt "matlista och handlingslista" inför storhandlingen. 

Göran kom hem vid 10.30 ca så han hann vara med och skriva själva matlistan. 
Vi åt lunch och sen kikade vi på tv när Minnah sov, jag hängde lite tvätt innan och sen halvsov jag i soffan istället för att fokusera helt på vad vi kikade på 🙈. 

Barnen hämtades på förskolan vid 14.00 av pappan, Meja och Melvin kom hem med skolbussen, resten åkte vidare till kyrkan för att öva med kören. 

Jag skrev en klass på handlingslistan innan jag knatade bort till Maria (Görans moster), jag hade bett henne lägga gelé på mina naglar nu när de är jämna och lite långa. 
När jag kom hem var middagslagningen i full gång, potatisen var kokt, fläsket stektes och jag satte igång med löksåsen, nästan all lök var redan hackad. 

Casper har gjort lite bilaffärer, sålt en bil och köpt en annan, det tar nog aldrig slut, detta ska väl vara en vinterbil då han inte vill köra med sin älskade roströda pärla på vintern. 

De 5 yngsta barnen sover, resten förutom Jonna och Casper ska lägga sig nu och sen ska väl vi andra försöka kika på en film. 

En bra dag har det varit tycker jag 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus