Tråkig måndag...

Klev upp strax innan 06.30, en promenad med hunden och barnen fixade fram frukosten själva, det är lite lyxigt när de ska äta fil eller yoghurt. Helst vill de flesta ha gröt varje dag och det betyder att jag måste upp tidigare för det är inte en busenkel match och tar Inge bara 3 minuter att koka 12 portioner havregrynsgröt. 

Fixade en lista inför dagen, städa skåpet med spel, även det andra skåpet som innehåller mest mina grejer, symaskin och lite pyssel, garn och annat. Tvätt, insamling och middag mm stor också med på listan och vi hjälptes åt att bocka av den. Göran tog insamlingen och lagade middagen, kyckling med sötsur sås och grönsaker, till det ris. 

P4 Jämtland ringde och berättade att de läst den fina artivkeln i ÖP förra för någon vecka sen och blev intresserad att sända radio hos oss. Jag lovade att höra med barnen och återkomma. 

Angående artivkeln i tidningen (ÖP) så var den faktiskt riktigt fin skriven, öppet, ärligt, kort men ändå innehållsrik, vi är nöjda. 

Jag har haft lite tråkigt idag, i alla fall första halvan av dagen men efter en promenad vid 14.00 så kändes allt mycket bättre. 
Göran lagade middag, vi bytte bilder i ramarna och satte in de nyaste porträttbilderna som vi tog hos fotografen före jul och satte också upp det nya familjefotot samt det första på Noah. Kom på idén att vi ska köpa ett varsitt album till barnen där vi kan sätta in alla tidigare bilder som suttit i ramarna, kan vara skoj att ta fram och kika på utan att gräva fram dem ur gömmorna. 

Jag har suttit och pysslat lite mer barnen, hjälpt dem med sina Bullet Journals, de har lite svårt för att skissa upp, mäta och räkna ut så jag skissar åt dem och de fyller i och gör klart med motiv, texter och annat. Vissa behöver med hjälp än andra, de vill gärna att jag skriver med kalligrafipennorna och helst skrivstil. 

Efter lunchen och innan promenaden hann jag mysa en lång stund med Noah på sängen, han vi tutten såklart och vi båda somnade, en precis lagom lite tupplur, kanske var den som också bidrog till att dagen blev bättre 😊. 

Efter middagen fixade jag disken, Jonna duschade de små och Göran nattade dem. Jonna kikade på film med Minnah och Noah och jag pysslade på med de tre mellersta tjejerna i köket. 

Nu ska Minnah i vanlig ordning sova, blev lite väl lång sovlur mitt på dagen idag så hon fick vara vaken lite längre nu på kvällen, men tar ändå en längre stund på sig att varva ner, sover förhoppningsvis snart. 

(null)
Noah sov vidare när jag klev upp...

(null)
Vaknade inte trots att jag bar honom till sin säng ❤️ ville inte lämna honom kvar på vår. 

(null)
Snabb och kall promenad innan middagen, 17.30 var klockan ungefär och Polstjärnan lunder så klar! 
-12 grader visade termometern. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus