Skolstart och allt vad det innebär!!!

Skolan har nu börjat, Jonna går numera på gymnasiet, Meja i 7:an, Melvin klass 6, Hilma 5, Towe 3, Ninni 2, Theo 1 och Lilly går i förskoleklass. Louie går på förskolan 1 år till och Minnah har precis börjat, lille Noah som inte är så liten längre, han får vara hemma. 

(null)

(null)

 Skolstarten innebär åter till rutiner och det mår vi alla bra av, även om det också är skönt att släppa på dem ibland. 
Det innebär också att allt kommer igång på samma gång, nya scheman, utflykter, utveckling/startsamtal, mer fotbollsträningar + matcher osv...

Vi har spenderat senaste dagarna med att gå igenom och byta storlek på alla barnens kläder, det är något som ger mig lite ångest men det är så skönt när det är klart och denna gång gick det väldigt smidigt! Näst på tur är alla vinterkläder men det får helst vänta någon månad...

Tina och Magnus har gift sig ❤️ fint litet bröllop, festen får vänta tills Coronan/covid-19 är över, om det någonsin går över!?

(null)

Vi har sökt lägenhet till Jonna och vi hamnade först i kö!!! Det lönar sig att stå i aktiv kö i 8 (minst) år ifall att det skulle behövas i framtiden. Fick tag i en jättemysig liten 1:a med kokskåp, 24 m3 luftig och ljus med helt okej hyra. Vi fick tag på mycket av husgeråden begagnade men köpte lite nytt och alla möblerna förutom sängen, som vi redan hade, så ropade vi in allt på auktion för under 2000kr. Hon delar just nu lägenheten med en kompis men har denna vecka fått bo där helt ensam och det har varit just det, ensamt tycker hon men det har gått bra. 
Vi kvitterade ut nycklarna den 1 September och tog med oss allt och flyttade in samma dag, utan att Jonna visste!!! Så hon fick sig en rejäl överraskning 😍. 
Hon var ju med och tittade på den men visste inte att vi fått den 😊

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

Melvin har varit till Helags, borta i 3 dagar och kom hem idag, inte speciellt imponerad av toppen men det tycks ändå som att han haft det rätt bra. 

Igår var de 5 yngsta skolbarnen iväg på utflykt till fjälls med skolan också, vissa kom hem med blåbär i hela ansiktet (Ninni) och alla var nöjda med dagen. 

I morgon är det fredag och sen helg, vädret ska väl vara skapligt så vi får se om vi tar oss ut eller om vi pysslar på inne eller både och. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska vi sova 
❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus