Jonna drog till Polen…

I onsdags kväll åkte jag till stan direkt efter middagen för att sova i lägenheten med Jonna. Dels skulle jag jobba på torsdagen men den egentliga anledningen att jag skulle sova där var för att Jonna skulle befinna sig på skolan kl. 04.45 på torsdag morgon! 05.00 skulle alla vara inräknade och sitta på bussen som strax därpå skulle köras till flygplatsen. I samband med en utbildning om förintelsen, antisemitism och rasism fick ett 20-tal elever chansen att resa till Polen för att besöka olika platser och få guidade turer på bland annat koncentrationsläger men också andra platser. 

Jonna anmälde sitt intresse och blev en av dem som skulle få åka, detta bestämdes redan innan sommarlovet och hon har varit lite nervös över resan hela tiden sen dess men kände också att om hon inte åker så skulle hon ångra sig. 

Vi ställde alarmet på 04.00 och hade inga större problem att komma upp och iväg. Bilen hade jag parkerat på gatan nedanför så det var bara en kort bil att gå och den lugna och nästan obefintliga trafiken gjorde att vi kom i god tid till skolan där hon efter en ordentlig kram hoppade ur bilen och försvann mot bussen och de andra eleverna. 
Jag har haft kontakt med henne varje dag sen hon åkte och det verkar gå riktigt bra, fint väder och bra sällskap med nya kompisar. 
Igår tatuerade hon sig, åldersgränsen i Polen är 16 år och jag är otroligt tacksam att hon bad om lov först. Det blev bara något litet som  symboliserar hennes första flygresa någonsin!
(null)

Hon har ju redan 2 tatueringar sen tidigare som hon fått lov av oss att göra och som pappan följde med henne när hon gjorde. 

På torsdag eftermiddag landar hon åter på flygplatsen i Östersund/Frösön och eftersom de är lediga på fredagen så får hon komma hem en dag tidigare och äntligen efter lite mer än 1 månad hemifrån pga vår dust med covid-19!

I morgon är det måndag och jag jobbar, Göran har jobbat nu lördag och söndag och jag har gjort mitt bästa för att hålla ställningarna här hemma. Tvättat, städat, lagat mat, bakat med Ninni, duschat barn, fixat fika med både kaka och fruktsallad. Det har varit något mer begränsat med skärmtid än vanligt och de har lagt pussel och spelat sällskapsspel, cyklat och lekt i ett av de mindre rummen med leksaksköket. 
(null)


(null)
En rejäl utmaning att försöka få Noah att förstå hur man spelar, att vänta på sin tur var svårt 😅

Jag har haft otroligt bra hjälp av de större barnen som varit hemma, Melvin, Hilma och Towe främst men också Ninni på ett hörn. 
Dock blev det nog lite för lite sömn för samtliga för denna dag har varit sååå lång och mer eller mindre påfrestande för alla, speciellt då det var helt stopp för skärmar förutom att de fick se på en film. 
(null)

Just nu väntar jag på att Minnah ska somna och sen ska jag "bara" bädda rent i sängen, natta Noah, se till att de större barnen lägger sig, duscha och förhoppningsvis hinna slå mig ner i soffan men min älskade man innan det är dags att sova 😅. 

(null)
Behövde köpa matlagningsgrädde och tog med Minnah, hon ville inte åka vagn utan på ryggen, ingen idé att ta den konflikten om affären inte skulle hinna stänga 🙈😍

Tack och hej för idag 🤗




Kommentarer
Postat av: livetsomlovisab.blogg.se

Mysigt att få läsa om er igen

2021-10-04 @ 20:14:37
URL: http://livetsomlovisab.blogg.se/
Postat av: Pauline Hurtig

Mysigt att få läsa om er igen

Svar: Va roligt att du tycker det 😊
Kim Meyer

2021-10-04 @ 20:14:39
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus