Några dagar och lite snö…

Söndagen kom, barnen duschade i omgångar, jag dammsög och tvättade, vattnade blommor och plockade lite här och var. 
Jag minns att jag kände att jag hann med mycket mer än vad jag först hade tänkt, en lite längre promenad bland annat och sen var Towe så snäll och förberedde middagen, en av hennes favoriter, korvgryta! Inte alls barn som jublar men mer eller mindre alla åt. 

Igår var det måndag och jag jobbade, en helt vanlig, lite lugnare, dag på jobbet. Väldigt blandade kunder, allt från en engelsman som var på besök tillsammans i Östersund med sin man som kommer därifrån, till en småbarnspappa, en tonårskille, en medelålders dam och en 8-årig kille som hade många spännande frågor och berättade att han just hittat intresset för Lego på riktigt. 

Många kunder frågar mig ofta vad jag tycker är roligast med mitt jobb och det är nog faktiskt variationen som gör det så roligt! Alla olika kunder, deras olika önskemål, alla varianter av färgningar och även om det inte är min favorit så har ju även en permanent sin charm. Jag trivs verkligen med mitt jobb och det är fantastiskt! Finns så många som inte gör det men måste jobba på ändå, de kanske inte har så många val…

Idag var jag ledig, har inte gjort så mycket praktiskt men har funderat en hel del på saker och ting som snurrar i huvudet. Jag tänker alltid väldigt mycket men nu har jag mer än vanligt att tänka på 😅. 
Vi har tagit fram en större storlek på kläder till Minnsh och bytt ut hela hennes "garderob", gissa om hon blev glad!? 🤗

Barnkören har sång och pyssel på tisdagar så Theo och Lilly kom inte hem förrän strax efter 16.00 och med två kompisar i släptåg, några barn mer eller mindre spelar ju inte så stor roll, bara kul. 

Till middag blev det idag fiskgratäng och potatis, lite protester men alla åt förutom Minnah och Noah som åt mindre… men det går ingen nöd på dem som småäter frukt och lite kex på eftermiddagen. Trots att Minnah och Louie precis ätit lunch när de hämtas på förskolan så ska Minnah ALLTID ha frukt att äta direkt när hon kommer hem… sugen men inte hungrig är min gissning. 
Det vara "raggarmunk" till lunch idag upplyste Louie mig om, han hade ätit 5 st! Så han var inte så sugen på någonting att äta direkt när han kom hem. 

Middagen är nu undanstökad, Theo blev äntligen klippt nu innan läggdags och de små ligger nu i sina sängar och ska sova, Minnah är som oftast lite stökig och kommer inte till ro, sitter på stolen inne i deras rum nu. 
Noah sov ganska länge idag efter lunch så han ska väl i säng vid 21.00 tiden. 
Jag hade tänk hinna ut på en uppfriskande och behövlig promenad innan det blir för sent, men vi får väl se vad som hinns med. En promenad med ljudbok i öronen brukar hjälpa mig att rensa hjärnan och samla energi. 

Den första snön kom idag också, i alla fall den första som jag lagt märke till här i Rätan i alla fall, stora fina flingor som ändå ligger kvar någorlunda på marken. Snart måste vinterkläderna fram, men vi brukar klara oss fram till sportlovet, det visar sig hur det blir i år 😅. 

Ja men det var en liten summering av senaste dagarna i alla fall. 
Ha det fint! 

Ps. Mys med ost och kex tillsammans med de större barnen i lördags, blev av som planerat 🥰

(null)
Ingen av barnen ville helst vara med på bild, höll för ansiktet och kröp under bordet… ungdomar idag 🤣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus