Starten på veckan…

Måndag innebar jobb för min del, jag åkte in tidigare för att hinna få frisyren trimmad, tack Kilay 🥰

Tisdag var igår, Göran skulle jobba 15-00 och sen natten men efter att hans hals börjat göra med och mer ont så är han hemma, var på HC och fick konstaterat virusinfektion och de vill då inte ha honom på jobbet så han blir hemma. 
Det var en väldigt mörk och grå morgon men varm, ca 10-12 grader och mild så vi beslöt oss för att ta en promenad till förskolan. Noah i cykelvagnen, Louie och Minnah på varsin cykel och pappan som fick assistera Minnah då jag körde vagnen. Hon har inte cyklat så mycket i sommar och nu blev det 2 km trampande med gnisslande stödhjul. Hon kunde i början av sommaren eller om det var slutet av förra sommaren cykla utan stödhjul fram och tillbaka här på gården om vi hjälpte henne att starta men intresset svalnade. 
(null)

(null)

På vägen hem fick vi se en tydlig regnbåge på en mörk himmel 🤗. 
(null)

Vi promenerade tillbaka för att hämta dem några timmar senare och då var det betydligt ljusare. 

När vi var påväg hem från att ha lämnat på förskolan var vi in på Tempo för att köpa bananer, mjölk och Yoghurt. Jag kikar alltid på hyllan där de lägger bröd som datumet gått ut på, de säljer den då billigare, 3 bröd för 25kr. Är det så att datumet gått ut samma dag eller dagen innan och hela bröd från Pågen som håller sig färskt så länge så brukar jag köpa. Just denna dag blev det 7 brödpåsar med bröd som datumet gick ut samma dag, extremt mycket men å andra sidan är vi många och det går åt en del även om vi mest äter bröd på helgerna men även ibland till kvällsfika. Var lite orolig att 21 limpor inte skulle få plats i frysen men det gick 😅

Göran hade tid kl. 14.00 på HC för provtagningen som jag nämnde tidigare, Emilia passade de små och så åkte bara vi, in på Ica en snabbis och så Dollar store för lite nödvändigheter. 

Till middag rensade vi kylskåpet på rester från de senaste dagarna och det räckte precis till alla barn. Senare på kvällen gjorde jag en sallad med bönor och vitost och till det åt vi en toast. 

Idag är det onsdag och vi är bortbjudna på middag 😍 hos svärmor. 
Det blev ingen promenad till förskolan eftersom det regnade, kanske är bättre väder i morgon? 
Just nu duggar det bara lite så kanske att jag tar mig en promenad lite senare om det blir uppehåll, eller fortsätter att bara dugga. 

Har nyss hämtat Louie och Minnah på förskolan, Towe hade ont i huvudet och fick också följa med hem. 
Noah sover ute i vagnen och det dröjer ca 2 timmar innan skolbarnen kommer att trilla in, det är långdag för de små och kortade för Melvin och Meja som går i Svenstavik och alla kommer så hem runt 15.00

Nu ska jag fundera på vad jag ska hitta på när det än så länge är ganska lugnt och Noah fortfarande sover 🤔


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus