Veckorna går och allt flyter på…

Förra veckan jobbade jag måndag, fredag, lördag och söndag så det blev inte mycket tid över till så mycket annat…

Denna vecka har jag jobbat måndag, torsdag och fredag, är alltså ledig nu i helgen, det känns rätt skönt! 

Hade medarbetarsamtal torsdag morgon och sen tillbringade jag förmiddagen med att slinga och nyansera Emilias hår, hon har velat göra håret ljusare väldigt länge och nu blev det perfekt läge. Vi har varit så gott som fullbokade hela hösten men just denna torsdag var det lugnare på förmiddagen samtidigt som vi fick "friends & family" erbjudande just denna vecka, det innebär att vi få kan bjuda in vänner och familj till salongen för att göra behandlingar med rabatt, det händer 1-3ggr/år. 

(null)
Emilia är ju redan ganska blond i sig själv men nu är hon riktigt ljus och precis så som hon önskade! 

Eftersom jag jobbade både torsdag och fredag så sov jag över hos Jonna i lägenheten, somnade strax efter 21.00 (det händer ALDRIG när jag sover hemma och 03.30 vaknade jag till, då hade jag hunnit sova  mer än jag normalt sover på en hel natt, så skönt att kunna somna om några timmar till, vaknade igen vid 07.00 men låg kvar i soffan en bra stund. 

Fredagens kundlistor var så gott som fullbokad, som vanligt igen med andra ord. Meja och Disa åkte in till stan efter skolan, kika lite på stan och sen åka med mig och Jonna hem. Dagen flöt på bra och vi hann även packa upp en hel del varor i en liten lucka som jag hade. 

Idag lördag fick jag inte någon sovmorgon, brukar heller inte få det men ibland hoppas man ju… Louie vaknade vid 06.00 tiden, kom och lade sig med mig men kunde inte komma till ro, snurrade och hade sig, vid 07.00 vaknade Noah. Göran startade en film på tv:n eftersom fler hade vaknat vid det här laget, jag kunde ligga kvar i sängen en stund till men inte för att somna om… hade varit lika bra att bara kliva upp…

Efter en utdragen frukost med smörgåsar och varm choklad med marshmallows gjorde vi oss klara, jag tog med mig 7 av barnen + Emilia och åkte till Svenstavik, lite ost och annat på Ica och sen en del godis men också annat behövligt på Dollar Store. 
De mindre barnen har ju ett litet projekt med belöningssystem för att kvällarna och nattningen ska bli lättare, kanske har jag skrivit om det tidigare? I alla fall, för varje stjärna som jag ritat upp får de ett kryss och vid 5, 10 och 15 får de en mindre belöning och vid nr 20 får de en stor belöning. Det gäller att de lägger sig när de ska, ligger lugnt i sina sängar samt sover i sin egen säng hela natten. De fick handla till den stora belöningen idag, lite som en morot att förhoppningsvis komma i mål veckan som kommer, jag hade hoppats på nu till helgen men så blev det inte, vi kämpar vidare. 

När vi kom hem började jag med middagen, Towe skar stavar och morot och gurka samt blandade dipp, detta fick de sen äta som mellis i väntan på middagen som skulle bli ganska sent, plommonspäckad karré, potatis, gräddsås och grönsaker. 
De fick även dela på sockerkakan som Hilma bakade igår, det bakas en hel del här hemma, speciellt när jag jobbar 😅. 

Middagen är intagen och Melvin fixar disken, de små har lagt sig och jag håller Minnah sällskap under tiden som jag nu passar på att skriva, hon har lite svårt att komma i ro i sängen. Några av de större flickorna hjälps åt att passa och underhålla Noah innan han också strax ska sova. 
När de små barnen somnat är det tänkt att vi ska äta ost och kex och lite annat gott med de större barnen, skulle gjort det förra helgen men det hanns inte med, saker som kom ivägen och drog ut på tiden + trötta föräldrar. 

I morgon ska vi äta korvgryta till middag, tänker nog förbereda den redan på morgonen och sen under dagen så ska barnen i obestämd ordning duscha och göra sig klar inför en ny vecka. Något mer än det behöver vi inte ha inbokat en söndag, det tar sin tid och räcker gott och väl. 

Nästa vecka jobbar jag 5 dagar, en extra dag för att få ut alla timmar som är beräknad på hela månaden. De 2 lediga dagarna omkommer garanterat också vara fullbokade av "att göra saker", bland annat ett utvecklingssamtal och sen har jag en liten lista på andra saker som ska hinnas med + allt annat med mat, tvätt, läxor, städning osv… vinterkläderna kommer nog också snart att behöva flytta in, men en sak i taget! 

(null)

Det får vara allt för nu, hoppas ni andra där ute får en fortsatt fin helg 🥰

Denna mysiga bild fick jag på Noah i torsdags kväll 🥰 min lilla "bäbis" 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus